S-a spus că soţia mai tânără stă cu el pentru bani. Duckadam rupe tăcerea: de ce a divorţat de fosta după 27 DE ANI

Helmut Duckadam a explicat de ce s-a despărțit de fosta soție, Ildiko, după 27 de ani de căsnicie. Eroul de la Sevilla este însurat acum cu Alexandra, o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el.

08 iul. 2020, 17:50
S-a spus că soţia mai tânără stă cu el pentru bani. Duckadam rupe tăcerea: de ce a divorţat de fosta după 27 DE ANI

Helmut Duckadam a divorțat în 2006 de Ildiko, după o căsnicie de 27 de ani. Ceoi doi plecaseră în America, prin programul „Loteria Vizelor”.

„Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA”, a spus Helmut Duckadam la Antena3.

Fostul postar al Stelei a precizat că, de când s-a mutat în București cu actuala soție nu a apărut în tabloide, dar că presa scria la început că Alexandra, cu 20 de ani mai tânără, „umblă după banii mei”.

Helmut Duckadam dezvăluie salariul primit de la Gigi Becali. Ce pensie militară are „Eroul de la Sevilla”

„Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță. După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o de o parte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte”, a mai afirmat Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam şi Ildiko au împreună doi copii: Robert și Brigitte. Ildiko s-a recăsătorit și trăiește în Arizona.