Dinastia Trump la Casa Albă? Fiul actualului preşedinte dă de înţeles că ar putea candidat la alegerile prezidenţiale din 2024

Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui Statelor Unite, și-a făcut o poză în fața unui banner inscripționat cu mesajul „Don Jr. 2024” în Nevada și a publicat imaginea pe rețelele sociale cu mesajul „capetele liberalilor vor exploda”, sugerând o posibilă candidatură la următoarele alegeri.

26 oct. 2020, 17:52

Donald Trump Jr. a sugerat că ar putea să candideze la președinția Statelor Unite în 2024, după ce tatăl său și-ar încheia un potențial al doilea mandat, dacă va reuși să câștige alegerile prezidențiale din 2020.

HaHaHaHaHa, oh, băieţi! Am văzut asta la o licitaţie de animale în Fallon, Nevada. Pentru cine a făcut acest banner, mulțumesc pentru compliment… dar haideți să trecem mai întâi de 2020 cu o mare victorie!”, a scris fiul președintelui SUA pe Instagram. În numai şapte ore, poza strânsese deja 225.000 de like-uri pe Instagram.

Citeşte şi ALEGERI SUA 2020. Donald Trump a votat deja în contul scrutinului din 3 noiembrie. Declaraţia preşedintelui, la ieşirea de la urne

Fiul cel mare al lui Trump folosește deseori apelative precum „libs” pentru adversarii politici ai republicanilor și tatălui său, împreună cu alte cuvinte din vocabularul trollilor de extremă-dreapta americani de pe internet și a scris și o carte al cărei titlu este „Triggered”.

Statul Nevada, considerat un stat competitiv în alegerile prezidențiale din 2020, a fost câștigat de Hillary Clinton în 2016, iar la alegerile din 2020 Joe Biden conduce detașat în sondaje.

Poza la care face referire Donald Trump Jr: