Dîncu sare cu bocancii pe CSA Steaua și Talpan: „Nici măcar militarii nu sunt de acord să promoveze în Liga 1 / Juristul își face imagine!”

Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării, îl face praf pe juristul Florin Talpan, la pachet cu clubul de fotbal CSA Steaua București. Sociologul PSD susține că nici măcar militarii nu sunt de acord ca echipa „roș-albastră" să promoveze în Liga 1.

31 iul. 2023, 21:33
Dîncu sare cu bocancii pe CSA Steaua și Talpan: „Nici măcar militarii nu sunt de acord să promoveze în Liga 1 / Juristul își face imagine!”

Vasile Dîncu „și-a dat drumul la gură”, după ce FCSB a primit acordul pentru a juca pe Stadionul din Ghencea. În opinia fostului oficial MApN, Florin Talpan este vinovat pentru că a băgat clubul de fotbal fără drept de promovare în „belele”.

„Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat.

Vasile Dîncu pune la punct CSA-ul

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele.În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce”

, a declarat Vasile Dîncu, potrivit presei sportive.

FCSB va juca derby-ul cu CFR Cluj pe arena din Ghencea în data de 6 august.

În ultimele săptămâni, „interdicția” impusă de CSA echipelor care doresc să joace pe Ghencea contra cost a revoltat opinia publică. Inclusiv premierul Marcel Ciolacu i-a pus la punct pe oficialii clubului Armatei.