Gigi Becali, reacţie virală după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. „Să vedem pe unde scoţi cămaşa!”

Marcel Ciolacu a decis să trimită Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București pentru a cere o analiză cu privire la administrarea arenei din Ghencea, la doar o zi după ce oficialii Armatei au refuzat celor de la FCSB să dispute meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua.

20 iul. 2023, 18:53
Gigi Becali, reacţie virală după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. „Să vedem pe unde scoţi cămaşa!”
Gigi Becali, reacţie virală după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. "Să vedem pe unde scoţi cămaşa!"

Gigi Becali, reacţie virală după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. Oficialii clubului militar au cerut celor de la FCSB o poliță de asigurare contra huliganismului, imposibil de obținut în România.

„Îmi doresc din tot sufletul ca aceasta informație să fie adevărată, deoarece așa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiția acelui om împotriva mea. Știți foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea. Dar sunt curios și eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămașa în fața Corpului de Control? Păi, tu îți pui ambiții pe mine și subminezi bugetul Statului? Voi credeți că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar stați așa că o să intrați pe mâna Corpului de Control. Foarte bine vă face Marcel Ciolacu. Nu am cerut să întru gratis, ci plăteam. Mă oferisem să accept și milionul ăla. Câți bani ați produs cu stadionul ăsta de când l-ați preluat? O să vedeți câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd și eu cine răspunde”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citeşte şi: Gigi Becali depune plângere oficială împotriva CSA Steaua. Război total în fotbalul românesc: „Fac reclamație la Curtea de Conturi!”

Florin Talpan a declarat că refuzul oficialilor CSA Steaua a fost provocat a depins de asigurarea cu care reprezentanții lui FCSB nu s-au prezentat la negocieri. „Nu a venit cu asigurarea cerută de către club. Dacă asta a fost condiția și el nu a venit cu ea, adio și la revedere. Noi am cerut poliță de asigurare. Nu a venit cu ea, nu știu de ce Becali e atât de băgat în seamă. Dacă te oprește poliția trebuie sa dai RCA-ul, nu le spui că ai nu știu ce cont cu un milion de euro”, a spus Florin Talpan la Digi Sport.

FCSB a primit susţinere chiar de rivala Dinamo. „Nu există în România poliță de asigurare contra huliganismului”, a spus Vlad Iacob, administratr special al clubului din Şos. Ştefan cel Mare.