„Dinozaurul” care merge pe monociclu și cântă la ukulele în același timp, la Românii au talent. Philip Bull i-a uimit pe jurații show-ului de la Pro TV

Philip Bull este muzician, iar mersul pe monociclu este una dintre pasiunile sale. La Românii au talent a venit îmbrăcat în costum de dinozaur, impresionându-i pe jurați. În spatele momentului său plin de umor e o poveste de viață la care nimeni nu se aștepTA.

23 feb. 2024, 21:00
„Dinozaurul” care merge pe monociclu și cântă la ukulele în același timp, la Românii au talent. Philip Bull i-a uimit pe jurații show-ului de la Pro TV
Philip Bull, dinozaurul de la Românii au talent

Philip Bull este un muzician căruia îi place să facă lucruri amuzante care să aducă oamenilor zâmbetul pe buze. Asta și-a dorit să facă și cu momentul său prezentat pe scena de la Românii au talent.

Citește și: Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi

Deși nu crede că are șanse prea mari să câștige competiția, crede că tărie că poate oferi o interpretare memorabilă și de-a dreptul amuzantă.

Philip are în spate câteva momente cheie din carieră. Creatorii animației „Phineas și Ferb” au făcut un videoclip despre el, iar Slash de la Guns N’ Roses a redistribuit unul dintre videoclipurile sale. Însă, ceea ce nimeni nu și-a dat seama este faptul că „dinozaurul” suferă de autism și daltonism.

Citește și: Bboy Nana, puștiul de doar 8 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 14, după un moment excepțional de dans. Mihai Bobonete: „Momentul tău a fost unic de-a dreptul”

Momentul său i-a amuzat teribil pe jurați.

„Nu am mai văzut așa ceva niciodată!”, a exclamat Dragoș Bucur.

„Până la urmă despre asta este vorba la Românii au talent, să vină omul cu o idee trăsnită.Mi se pare că dacă nu aici, nici nu știu unde s-ar putea duce în altă parte”, a declarat Andi Moisescu impresionat.

„Așa talent mai rar! E tare omul!”, a continuat Mihai Bobonete.

După două ediții în care au fost surprinși și s-au bucurat de concurenți senzaționali, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți la masa juriului să se lase impresionați pe mai departe și să ofere acele DA-uri mult visate. Eroii care și-au găsit curajul de a veni se vor întâlni, ca de fiecare dată, mai întâi cu Pavel Bartoș și Smiley care s-au încărcat cu energie și abia așteaptă să o dea mai departe. Și-n această seară, un vis se va tura la putere maximă printr-un buton auriu care abia așteaptă să fie apăsat.