Dinu Maxer a spus adevărul despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: „Ne cunoaștem de două luni”

Dinu Maxer a vorbit despre relația cu Magdalena Chihaia, cea alături de care a fost surprins în weekend, la mare.

18 mai 2023, 18:40
Dinu Maxer a spus adevărul despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: „Ne cunoaștem de două luni”
Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia

Dinu Maxer a spus adevărul despre relația sa cu dansatoarea Magdalena Chihaia, femeia cu care a fost văzut în weekend, la mare. Artistul neagă că ar avea o relație amoroasă, fiind doar prieteni.

Weekendul trecut, Dinu Maxer a fost surprins pe litoral, dar nu de unul singur, ci în compania unei domnișoare brunete, alta decât Ada, cea alături de care a avut o relație de doar câteva săptămâni, după divorțul de Deea Maxer.

Citește și: Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei. Care au fost reacțiile

Invitat la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Dinu a negat relația cu Magdalena, după ce s-a speculat că cei doi ar fi iubiți.

„Nu, nu este prietena mea, este doar o amică, colaboratoare, mai nou și profesoara mea de bachata. Nu este ceea ce a scris presa. Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber, să nu lăsăm lumea să creadă prostii”, a declarat Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Acum că este un bărbat liber, spune că va fi mai atent pe viitor la femeia pe care o alege.

„Nu există altcineva în momentul ăsta, căci dacă era, am fi mers în trei la festivalul de salsa, dar sunt în căutări, de data asta o să fiu mai selectiv.

Eu nu înțeleg de ce au apărut știrile astea acum, eu am prezentat deja noua mea piesă cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, de ce nu au comentat atunci? Ne cunoaștem deja de două luni, dacă era ceva, se întâmpla mai demult”, a mai spus artistul.

Citește și: Dinu Maxer, respins pe bandă rulantă. Magdalena Chihaia: „Da, am trecut printr-un divorț, dar nu sunt împreună cu Dinu, cine a ciripit nu s-a informat bine”

Și Magdalena a negat relația, după ce a fost pozată în compania cântărețului.

Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost, ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală.

Adică, nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivită pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând. Înainte de toate mă surprinde faptul că se scrie acum despre acest lucru, având în vedere că eu și Dinu am făcut postări împreună încă de când a lansat melodia „S-a furat mireasa”.

Am fost la emisiuni împreună și nu avem de ce să ne ferim. Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioadă scurta de timp, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună.

Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs. După cum bine știți, muzica latino se dansează în doi”, a declarat Magdalena Chihaia pentru click.ro.