Dinu Maxer, respins pe bandă rulantă. Magdalena Chihaia: „Da, am trecut printr-un divorț, dar nu sunt împreună cu Dinu, cine a ciripit nu s-a informat bine”

Deea Maxer şi-a oficializat noua relaţie, în timp ce Dinu se află deja la al doilea eşec amoros după anunţarea divorţului.

16 mai 2023, 18:41

Dinu Maxer  a avut o scurtă aventură, cu o tânără pe nume Ada, iar acum și-a găsit fericirea în brațele altetei femei, cu care s-a afişat, deja, pe litoral. Telenovela continuă însă, deoarece actrița Magdalena Chihaia, tânăra cu care a și filmat pentru videoclipul „S-a furat mireasa”, neagă orice relaţie.

Dinu Maxer a divorțat de femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani și cu care a fost căsătorit 14 ani, Deea (33 de ani) iar de atunci au început să apară tot felul de domnițe la brațul celebrului burlac. În urmă cu câteva ore s-a aflat faptul că artistul ar fi fost, weekend-ul acesta, la mare cu Magdalena Chihaia, actriță și dansatoare de profesie, care a trecut și ea printr-un divorț în urmă cu câțiva ani. Magdalena nu este deloc străină de lumina reflectoarelor, deoarece bomba sexy a participat în trecut și la emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a reuşit să câştige simpatia celor de acasă, ajungând astfel direct în finala show-ului.

Citeşte şi: Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Care a fost, de fapt, motivul despărţirii: „Sunt un bărbat foarte mândru și gelos”

Contactată de Click!, actrița a negat toate zvonurile care au apărut cu privire la faptul că între ea și Dinu ar exista mai mult decât o relație de prietenie. „Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală. Adică, nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivita pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând.

Înainte de toate mă surprinde faptul că se scrie acum despre acest, lucru având în vedere că eu și Dinu am făcut postări împreună încă de când a lansat melodia „S-a furat mireasa”. Am fost la emisiuni împreună și nu avem de ce să ne ferim . Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioada scurta de timp, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună. Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs.

Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut week-end-ul împreună la Marea Neagră

După cum bine știți muzica latino se dansează în doi. Am fost la un festival de bachata în Mamaia, în acest weekend, unde am fost primiti cu brațele deschise și am dansat foarte mult. Consider că cine a „ciripit” trebuia mai întăi să ne întrebe și pe noi care este adevărul și apoi să comenteze”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Vedeta a avut însă numai cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer. „Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada.

Dinu este prezent la spectacolele mele de teatru și la evenimentele pe care le prezint așa cum și eu sunt prezenta la proiectele lui. Asta fac prietenii, zic eu . Tocmai de aceea văzând că avem atât de multe lucruri în comun ne-am gândit să ne unim forțele și să facem proiecte magice, care să aducă un zâmbet pe fetele oamenilor care ne privesc”, a conchis pentru Click! Magdalena Chihaia.

Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr după divorţul de Dinu Maxer. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat showbiz-ul românesc, dar acum a trecut deja ceva vreme, iar fiecare dintre ei pare să își vadă de viața lui. Deea Maxer a început deja o altă relație, pe care și-a asumat-o și public. Aceasta și-a deschis inima în fața lui Robert, un bărbat mai tânăr decât ea cu trei ani. Vedeta a fost cât se poate de transparentă și față de fiica ei, care a avut deja ocazia să îl cunoască pe noul iubit al mamei sale.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”

După ce a semnat actele de divorț, Deea Maxer s-a putut considera femeie singură, însă nu a vrut să aibă această „titulatură” pentru prea multă vreme. Momentan nu există prea multe informații despre relația celor doi, fiind încă foarte la început. Totuși, știm despre Robert că este specialist în vânzări și achiziții auto și, de asemenea, este pasionat de motociclete.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer. Aceasta și-a asumat noua relație cu Robert la nici două luni de la semnarea actelor de divorț. Mai mult de atât, dansatoarea de belly dance pare că are foarte mare încredere în această relație, din moment ce și fiica sa l-a cunoscut deja pe noul partener al mamei sale. După divorț, Deea și Dinu Maxer au decis să locuiască în același bloc însă la etaje diferite. Fiul lor locuiește în apartament cu tatăl său, în timp ce fetița locuiește cu Deea. Dinu a încercat la rândul să își refacă viața alături de o femeie pe nume Ada, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit și s-au despărțit recent.

Cu cine locuiește acum Deea Maxer

Mama dansatoarei a decis să vină și să locuiască alături de fiica ei, imediat după divorțul de Dinu Maxer. Artista a mărturisit că are nevoie de o mână de ajutor, mai ales din cauza programului care este extrem de încărcat. Aceasta i-a cerut ajutorul mamei sale, care a venit numaidecât pentru a o susține.

„În acest moment mă aflu într-un turneu național de beauty, în mai multe orașe din țară. Am consultanță în mai multe orașe. Acum sunt în Târgu Jiu, mâine voi ajunge la Timișoara. Vizez mai multe orașe, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brăila.

Mă întorc peste patru zile. Plec o dată pe lună. Părinții mei s-au mutat la mine, mama se ocupă de fetiță, o duce la grădiniță’, a declarat Deea Maxer.

Citește și: Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”