Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut week-end-ul împreună la Marea Neagră

Dinu Maxer nu mai are stare după divorţ. Artistul a avut o scurtă aventură, cu o tânără pe nume Ada, iar acum și-a găsit fericirea în brațele altetei femei, cu care s-a afişat, deja, pe litoral.

16 mai 2023, 09:22
Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut week-end-ul împreună la Marea Neagră
Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut week-end-ul împreună la Marea Neagră

Dinu Maxer are o nouă iubită. La doar câteva săptămâni de la dovorţ, artistul  și-a asumat relația cu iubita lui, Ada, dar cei doi s-au despărțit rapid. Dinu Maxer n-a stat prea mult timp singur, deoarece și-ar fi găsit fericirea în brațele unei alte femei, alături de care a petrecut week-end-ul pe litoral, scrie SpyNews.

Citeşte şi: Robert, noul iubit al Deei Maxer, rupe tăcerea despre relația cu dansatoarea. Ce a vrut să știe toată lumea chiar de la el

Noua iubită a artistului ar fi o actriță care are diferite roluri la teatru, dar profesează și ca dansatoare, cât și MC la evenimente. Este vorba despre Magdalena Chihaia, fostă concurentă în cadrul unei cunoscute emisiuni de comedie. Cei doi au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar chiar dacă nu s-au etichetat, le-au scăpat câteva detalii care i-au dat de gol.

Citeşte şi: Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Care a fost, de fapt, motivul despărţirii: „Sunt un bărbat foarte mândru și gelos”

Dinu Maxer a postat câteva imagini pe Instagram cu apusul pe care l-a văzut de la balconul unde a fost cazat, aceeași imagine regăsindu-se chiar și pe contul Magdalenei Chihaia. De asemenea, cei doi au mers împreună la un festival de dans, acolo unde la un moment dat, s-au retras într-un colț, fiind extrem de apropiați.