Robert, noul iubit al Deei Maxer, rupe tăcerea despre relația cu dansatoarea. Ce a vrut să știe toată lumea chiar de la el

Nu a trecut mult de la divorțul de Dinu Maxer, iar Deea Maxer deja și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Dansatoarea și-a asumat deja noua relație cu Robert și au început să se afișeze împreună și pe rețelele sociale.

10 mai 2023, 00:00
Robert, noul iubit al Deei Maxer, rupe tăcerea despre relația cu dansatoarea. Ce a vrut să știe toată lumea chiar de la el

Deea Maxer a fost cea care a postat prima fotografie pe Instagram alături de noul partener, iar ulterior a pus și el o imagine în care apar îmbrățișați, în descrierea căreia a scris „Love in Vama Veche”. Comentariul din partea Deei nu a întârziat să apară. „Fire on fire”, a scris ea, făcând probabil referire la piesa lui Sam Smith.

Surse apropiate celor doi au spus despre Robert că e un bărbat de treabă, dar că nu are un statut financiar strălucit. Robert este specialist în vânzări și achiziții auto și, de asemenea, este pasionat de motociclete.

Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au spus surse apropiate din anturajul celor doi, conform Click.

Citește și Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Deea Maxer și-a asumat noua relație cu Robert la nici două luni de la semnarea actelor de divorț. Mai mult de atât, dansatoarea de belly dance pare că are foarte mare încredere în această relație, din moment ce și fiica sa l-a cunoscut deja pe noul partener al mamei sale. După relația de 18 ani încheiată cu un divorț, Deea și Dinu Maxer au decis să locuiască în același bloc însă la etaje diferite. Fiul lor locuiește în apartament cu tatăl său, în timp ce fetița locuiește cu Deea. Dinu a încercat la rândul să își refacă viața alături de o femeie pe nume Ada, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit și s-au despărțit recent.

Citește și Noua iubită a lui Dinu Maxer și Deea erau prietene?! Cum a reacționat fosta soție a artistului când a aflat de relația lor

La scurt timp după divorț, și Dinu Maxer s-a afișat în preajma unei tinere de care a spus că e îndrăgostit nebunește. „Se înscrie, într-adevăr, într-un criteriu al meu, se pare că, într-adevăr, femeia pe care pot să o îndrăgesc foarte mult, este brunetă și are ochii căprui. Eu nu vreau să mă căsătoresc în acest moment. Este o relație care este la început și dacă se va aprofunda, dacă va deveni serioasă, o să apar și o să declar. O să apară și ea alături de mine și o să accepte poziția de persoană publică. Nu, nu este adevărat! (n.r. faptul că Deea și actuala lui iubita au fost prietene) Ele nu se cunosc. Nici măcar acum, după atâta timp de când, mă rog, oarecum este cunoscută relația mea, nu s-au întânit”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru antenastars.ro.