Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Care a fost, de fapt, motivul despărţirii: „Sunt un bărbat foarte mândru și gelos”

Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Despărţirea cuplului Maxer a şocat pe toată lumea, deoarece păreau că formează o echipă extraordinară pe toate planurile. Ei bine, cei doi aveau probleme de câteva luni bune şi nu au lăsat să se vadă acest lucru.

09 mai 2023, 12:41
Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Care a fost, de fapt, motivul despărţirii: „Sunt un bărbat foarte mândru și gelos”
Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ

Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Până acum, şi artistul, şi Deea, au fost reţinuţi în a oferii detalii vizavi de despărţirea lor. Carmen Harra a fost cea care a aruncat bomba şi a dezvăluit că, de fapt, infidelitatea Deei ar fi fost motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeşte şi: Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra, după ce a fost acuzată că l-a înşelat pe Dinu Maxer: „Să demonstrezi că nu au dreptate”

Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ

După controversatele declaraţii făcute de Harra, Dinu Maxer a decis să spună adevărul şi a mărturisit că nu a fost vorba de infidelitate, de nicio parte, nici violenţă şi nici probleme financiare.

Da, era atât de simplu dacă era așa. Știi că e întrebarea aceea la orice cuplu: Peste ce lucruri nu ai trece? Eu, care sunt un bărbat extrem de mândru, nu vreau să spun mai multe, dar sunt un bărbat foarte mândru și gelos, pentru mine ar fi fost atât de simplu să fi fost infidelitatea, dar nu a fost infidelitatea. Nu a fost nici violența domestică, nu au fost nici probleme financiare în familie.

Din păcate nu au fost astea, din păcate zic, fiindcă era mai ușor de acceptat. A trebuit să înțeleg lucruri de nuanță, lucruri de finețe psihologică, pe care eu sincer să fiu, chiar dacă am o vârstă la care ar fi trebuit să le știu, trebuie să recunosc că am dat piept cu ele doar în momentul în care am început să discutăm despre problemele din cuplul nostru.

Și ca să închid această discuție vreau să spun că problemele au fost lucruri mici, care au erodat în timp un fundament care părea impenetrabil, mai mult l-au erodat în partea Deei și primul semn de întrebare și primul semnal de alarmă tras a fost de către ea, în august, iar ce s-a întâmplat de atunci a fost o sinusoidă care trebuie să recunosc că a fost destul de frumoasă.

Se spune că sexul după ceartă e senzațional, dar nu sunt adeptul, dar trebuie să recunosc că a fost o perioadă incredibilă. Eram alții. Am încercat să îmbrăcăm haina de iubiți, amanți. A fost senzațional, nu regret absolut nimic. Regret doar că nu am reușit să umplem celelalte goluri”, a  dezvăluit Dinu Maxer, în emisiunea Cristinei Şişcanu.

Unul dintre motive care a contribuit la destrămarea relaţiei a fost faptul că Dinu Maxer aducea mai puţini bani în casă, implicându-se tot mai puţin în afacerea cu cosmetice. Artistul recunoaşte faptul că a intrat într-o ‘hibernare profesională’.

„Deea a avut succes de la început, a bătut niște recorduri fantastice în România (n.r- cu afacerea cu cosmetice) și a făcut din acest lucru o afacere. Problema era că ea considera, mă rog, să zicem așa, că eu nu reușeam să fiu la fel de implicat.

Probabil așa vedea ea în timp și trebuie să recunosc că așa era. Știi cum e un fotbalist care chiar dacă e implicat realizează că nu mai poate să țină pasul cu cei tineri? Oarecum acolo eram eu, în zona respectivă. Adică eu m-am dat în spate și încercam să-i facilitez ei.

Adică eu eram și tată și mamă pentru copii și așa mai departe. Pentru viitor și pentru o femeie care m-a văzut până în urmă cu câțiva ani un mascul alfa probabil era greu de acceptat. Astea sunt supoziții, dar sunt convins că acolo undeva e adevărul.

Acum, după despărțire, eu trezindu-mă îmi dau seama că intrasem într-o hibernare profesională ciudată. Eu fac foarte multe lucruri de atunci și oarecum fără să vreau îi dau dreptate. Nu a fost doar aspectul acesta, dar este unul dintre lucrurile destul de importante.”, a mai povestit Dinu Maxer.