Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție. Bărbatul face dezvăluiri surprinzătoare: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat timp 18 de ani, dintre care 14 au fost căsătoriți. Au împreună doi copii, o fată și un băiat, care vor avea parte de atenția și grija amândurora.

24 mai 2023, 12:50
Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție. Bărbatul face dezvăluiri surprinzătoare: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”
Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție

Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție. Artistul a dezvăluit că nu avrut niciodată să se căsătorească, însă bruneta a fost destul de convingătoare la acel moment. Mai mult decât atât, a făcut declarații despre viitor, dacă se va mai căsători vreodată.

Citește și: Dinu Maxer a spus adevărul despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: „Ne cunoaștem de două luni”

Dinu Maxer nu a vrut-o pe Deea de soție

Chiar dacă au fost căsătoriți timp de aproape două decenii și s-au cunoscut când Deea avea doar 15 ani, Dinu Maxer a dezvăluit că el nu a fost niciodată interesat să se însoare și, implicit, să facă o nuntă. ”Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da”, a spus Dinu Maxer, pentru Spynews.ro.

Vizavi de o nouă căsătorie, Dinu Maxer a afirmat că în proporție de 95% nu ar mai face acest pas niciodată, dar nu spune un ‘nu’ categoric: ”Pentru viitor în schimb nu știu dacă pot să-ți răspund la această întrebare, în principiul 95% nu, dar există acea surpriză pe care ți-o dă viața și e bine să nu spui niciodată nu”.

Dinu Maxer nu exclude o posibilă împăcare cu Deea

Dinu Maxer a dezvăluit că copiilor le este mult mai bine și că au luat decizia mai mult pentru ei, ca să nu trăiască într-un mediu toxic. Artistul a mai precizat că părinții lui au divorțat când el era clasa cincea și avea aceeași vârstă pe care o are acum fiul lui, Andreas.

Întrebat dacă lui i-a fost mai bine după divorțul părinților, Dinu Maxer a declarat: „Da, mie mi-a fost mai bine. Și lui Andreas îi e mai bine. A lupta pentru un cuplu care era toxic pentru copii însemna ceva inutil. Am înțeles treptat, am acceptat, iar acum pot să zâmbesc”.

Artistul a precizat că Deea Maxer a fost cea care a făcut primul pas către despărțire. „Semnalul de alarmă l-a tras Deea în august, anul trecut. Moment în care și eu am realizat că sunt în aceeași situație. Eram, cum zice și piesa cea nouă, colegi de apartament. După aceea, a urmat o perioadă în care am încercat să ne agățăm unul de altul, și a fost un moment în care eu am reușit să mă reîndrăgostesc de ea”.