Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer. Să fie acesta motivul divorţului?

Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer, fix la o zi după ce bărbatul s-a despărţit de noua iubită, Ada, tânăra cu care spunea că formează un cuplu, în urmă cu mai bine de o săptămână. Se pare că acum, artistul este, din nou, singur.

05 mai 2023, 16:22
Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer. Să fie acesta motivul divorţului?
Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer

Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer. Dacă toată lumea s-a obişnuit cu divorţul dintre cei doi, acum, în atenţia presei şi a internauţilor este Ada, femeia cu care artistul începea o relaţie de curând.

În cadrul unei emisiuni TV, Dinu Maxer a declarat că celebritatea lui, dar și comentariile răutăcioase și neadevărate care ar fi fost spuse la adresa fostei sale iubite, Ada, ar fi copleșit-o. El a menționat că a fost prea mult pentru ea, iar comentariile au afectat relația dintre ei.

Citeşte şi: S-a aflat cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a Petrecut Paștele. Chiar Dinu Maxer a făcut dezvăluirea: ”Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare”

Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer

Deea Maxer a făcut public un mesaj controversat pe rețelele de socializare, imediat după ce s-a aflat de despărţirea fostului soţ. „Alege oamenii care lasă telefonul din mână și sunt atenți la tine când le povestești cum ți-a fost ziua„, este mesajul pe care Deea Maxer l-a redistribuit pe InstaStories.

Aceste cuvinte pot fi interpretate ca o înțepătură la adresa lui Dinu Maxer, sugerând că el nu a fost atent la ea și că a fost prea preocupat de telefon.

Ce spune Deea Maxer despre divorț
Deși s-au despărțit în acte, Deea și Dinu Maxer rămân părinți devotați celor doi copii ai lor. După divorț, cei doi au decis să aibă tutelă comună și ca Deea să locuiască la aceeași scară, același bloc. Ea și-a cumpărat un alt apartament la etajul 5, acolo unde în prezent locuiește cu fetița sa. Dinu Maxer locuiește trei etaje mai jos alături de băiețelul lor.

Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor, nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing, dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț.

Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional”,  a declarat Deea Maxer.