Dinu Maxer nu exclude o posibilă împăcare cu Deea: „A fost un moment în care am reușit să mă reîndrăgostesc de ea. Ce se va întâmpla peste doi ani, habar nu am”

Dinu Maxer a venit cu noi detalii referitoare la divorțul de Deea și perioada în care încearcă să-și refacă viața după separare.

20 mai 2023, 09:16
Dinu Maxer nu exclude o posibilă împăcare cu Deea: „A fost un moment în care am reușit să mă reîndrăgostesc de ea. Ce se va întâmpla peste doi ani, habar nu am”

Dinu Maxer a dezvăluit că copiilor le este mult mai bine și că au luat decizia mai mult pentru ei, ca să nu trăiască într-un mediu toxic. Artistula mai precizat că părinții lui au divorțat când el era clasa cincea și avea aceeași vârstă pe care o are acum fiul lui, Andreas.

Întrebat dacă lui i-a fost mai bine după divorțul părinților, Dinu Maxer a declarat: „Da, mie mi-a fost mai bine. Și lui Andreas îi e mai bine. A lupta pentru un cuplu care era toxic pentru copii însemna ceva inutil. Am înțeles treptat, am acceptat, iar acum pot să zâmbesc”.

Citește și Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Primele declaraţii despre despărţirea de Dinu: „Violent verbal, irascibil”

Artistul a precizat că Deea Maxer a fost cea care a făcut primul pas către despărțire. „Semnalul de alarmă l-a tras Deea în august, anul trecut. Moment în care și eu am realizat că sunt în aceeași situație. Eram, cum zice și piesa cea nouă, colegi de apartament. După aceea, a urmat o perioadă în care am încercat să ne agățăm unul de altul, și a fost un moment în care eu am reușit să mă reîndrăgostesc de ea”.

Dinu Maxer: „A fost mai greu pentru mine să accept, dar a fost mai bine pentru amândoi”

El a explicat și cum au ajuns de la o „iubire ca în filme” la „colegi de apartament”.

„E simplu, 17 ani și jumătate, pandemia, faptul că noi am fost tot timpul împreună. Noi nu am trait doar 17 ani împreună, ci 34 de ani, pentru că noi nu am avut acele perioade cu soțul și soția separate, la serviciu. Noi am stat tot timpul împreună și, psihologic gândind, consider că am trăit dublu. Căsătoria noastră a durat 34 de ani. A fost momentul în care ne-am droit fiecare altceva. A fost mai greu pentru mine să accept, dar treptat mi-am dat seama că a fost bine pentru amândoi”, a mai spus el.

Totuși, Dinu spune că nu exlude posibilitatea ca peste ceva timp să reia relația cu Deea. „În momentul ăsta, pot spune sigur, nu. Ce se va întâmpla peste doi ani, habar nu am”.

Citește și Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut week-end-ul împreună la Marea Neagră