Dinu Maxer, pentru prima oară la TV cu noua iubită. Cum s-a înfiripat idila dintre cei doi

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au vorbit despre relația lor la tv, într-o primă apariție împreună, în calitate de cuplu asumat. Cei doi au povestit cum și-au început povestea de iubire.

05 sept. 2023, 09:17

Dinu Maxer și noua lui iubită, Magdalena Chihaia, au făcut un  nou pas important în relația lor. După ce și-au asumat faptul că sunt împreună, acum au apărut în calitate de cuplu și la tv, în emisiunea Exclusiv VIP prezentată de Cristi Brancu. Amorezii nu s-au m ai ferit și au povestit fără perdea cum s-au îndrăgostit unul de altul și cum au ajuns să fie un cuplu atât de bine închegat deja.

Citește și: Dinu Maxer este bântuit de trecut. Artistul s-a întâlnit cu fosta lui cumnată, Iuliana Luciu. Cum s-au fotografiat cei doi, la o petrece în Mamaia

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au afișat împreună la tv pentru prima oară

După ce săptămâni la rând Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au negat că ar avea o relație, cei doi au decis să își asume faptul că se iubesc cu patos. După cofirmare, proaspătul cuplu a venit și la tv pentru a vorbi despre începuturile relației lor. După ce momente bune s-au sorbit din priviri, au zâmbit cu gurile până la urechi și au dansat bachata în cel mai senzual mod, semn că chimia dintre ei este inconfundabilă, au început să povestească despre dragoste.

„A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, absolventă de actorie și o cunoscută în luma dansului latino.

Cântărețul a vorbit foarte frumos despre noua lui iubită. După despărțirea de mama copiilor săi, artistul a vrut să încerce să iubească din nou, însă nu a mai reușit decât după apariția Magdalenei, care l-a ajutat să treacă mai ușor peste decepții.

„Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, a completat-o Dinu Maxer pe iubita lui, care și ea a trecut printr-un divorț acum mulți ani.

Când și-au dat seama că s-au îndrăgostit

Povestea lor de iubire s-a infiripat în Dubai, locație unde au plecat pentru a afla mai multe despre salsa, dansul care i-a apropiat din ce în ce mai mult. Cei doi și-au petrecut aproape toată vara împreună, semn că din momentul în care s-au întâlnit pentru prima oară, nu au mai vrut să se despartă. De asemenea, Dinu este fascinat de faptul că el și Magdalena seamănă foarte mult la caracter, lucru care îi unește și mai tare.

„Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi. (…) A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer.

Noua iubită a lui Dinu Maxer are 37 de ani și a fost dublă finalistă în celebra emisiune iUmor de la Antena 1. Dinu și Deea Maxer s-au despărțit la începutul acestei primăveri, după 18 ani de relație. Chiar dacă amândoi au acum pe altcineva alături și s-au afișat cu alți parteneri de viață, Dinu și Deea Maxer își cresc împreună copiii și se ocupă de educația lor.

Citește și: Deea Maxer, o nouă lovitură pentru Dinu Maxer. Vedeta e pregătită să-l facă tată pe noul iubit