Diplome de excelenţă pentru absolvenţii Universităţii Hyperion

Publicat: Luni, 12 Septembrie 2016 15:28 // Actualizat: Luni, 12 Septembrie 2016 15:28 // Sursa: romaniatv.net

În contextul în care numărul absolvenților care au promovat Bacalaureatul a scăzut cu peste 13.000, conform datelor oficiale ale Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, numărul celor înscriși la Universitatea Hyperion este constant, acest lucru justificându-se prin dotări și aparatură modernă, folosirea tehnologiilor de ultimă generație, după cum reiese din chestionarele completate de aceștia la admitere.

Foto: RomaniaTV.net

Piața de muncă este din ce în ce mai competitivă, iar Universitatea Hyperion se poate lăuda cu procentul impresionant al absolvenților integrați  pe piața muncii din România și din străinătate.

„În urma desfășurării cu seriozitate și eficiență a proiectelor europene, care au angrenat  aproape toți studenții Universității, s-au creat condițiile dorinței de afirmare a acestora în relația cu potențialii angajatori. Apreciem că cel mai important rezultat al acestor oportunități, care completează activitățile curriculare mereu actualizate, îl constituie procentul foarte mare, de peste 95 % la unele specializări, al studenților și absolvenților deja angajați,

Considerăm că nu numai aspectul cantitativ este important, ci și prestigiul profesional al acestora, aprecierea de care se bucură în domeniul respectiv și perspectivele generate de buna pregătire de care au beneficiat la Universitatea Hyperion”, declară Rectorul Universității, prof. univ. dr. Sever-Irin Spânulescu. 

 Universitatea Hyperion din București are onoarea să acorde în ziua de 20 septembrie 2016, ora 13.00, în sala de Conferințe, Diplome de excelenţă în semn de apreciere pentru cariera de succes pe care absolvenţiisăiau realizat-o în mass media şi arta românească, în instituţii de prim rang.

Vă invităm să participaţi şi să vă alăturaţi demersului nostru de susţinere şi promovare a tinerilor jurnalişti, actori şi regizori.  

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H