Director de bancă găsit mort. Era martor într-un caz de spălare de bani, de 200 miliarde de euro

Publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2019 19:09 // Actualizat: Miercuri, 25 Septembrie 2019 19:41 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia îl caută pe Rehe de luni, de când acesta a dispărut din casa lui din Tallinn, capitala Estoniei. Rehe era martor într-un caz de spălare de bani în valoare de sute de miliarde de euro.

Aivar Rehe a condus subsidiara estoniană a Danske Bank în perioada 2007-2015 şi este anchetată în mai multe ţări între care figurează Statele Unite, Marea Britanie, Danemarca şi Estonia.

În această fraudă ar fi implicaţi banii mafiei ruse.

În luna august, directorul general Eric Tabanou a dat o vestea-trăznet pentru zeci de salariaţi şi sezonieri: "într-o săptămână totul se va opri".

"În prezent, avem peste 200 de angajaţi...Este dramatic pentru că există un adevărat savoir-faire", se plânge directorul de la France Tabac.

Problemele au început în 2010, odată cu oprirea ajutoarelor europene. "Producţia s-a redus de la an la an iar anumite produse nu mai erau în concordanţă cu aşteptările pieţei. În paralel, sufeream de pe urma concurenţei exagerate a producătorilor de ţigarete care încercau să economisească fiecare cent", susţine Eric Tabanou, care a criticat de asemenea politicile de sănătate publică din Franţa, unde aproximativ 80% din preţul ţigaretelor îl constituie taxele.

 


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H