Director Google, arestat pentru că şi-a ucis soţia. Cei doi se aflau într-o vacanţă în Hawaii

Un director din cadrul Google a fost reţinut de autorităţi sub suspiciunea că şi-a ucis soţia, al cărui cadavru a fost găsit pe o plajă izolată din Hawaii.  

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 18:22
Director Google, arestat pentru că şi-a ucis soţia. Cei doi se aflau într-o vacanţă în Hawaii

Sonam Saxena, director de producţie la Google Cloud Deployment Manager, a fost arestat miercuri seară sub suspiciunea de crimă de gradul doi după găsirea cadavrului soţiei sale pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu din Hawaii.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare, un rugbyst şi-a ucis soţia şi cei trei copii în cel mai oribil mod. A turnat benzină peste ei şi le-a dat foc

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost eliberat vineri. Cu toate acestea, este principalul suspect în cazul decesului Sonam şi soţia sa Smriti, în vârstă de 41 de ani, au venit în Hawaii pentru a sărbători aniversarea celui mai mare copil, care a împlinit vârsta de 18 ani.

Potrivit bărbatului, el şi soţia sa s-au dus marţi pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu, dar la un moment dat a fost nevoit să o lase acolo din cauza unei crize de astm. Plecat la hotel după inhalator, Sonam nu şi-ar mai fi găsit soţia la întoarcere.

Bărbatul a făcut cunoscut cazul pe LinkedIn, cerând ajutor de la presă, poliţie şi chiar de la guvernatorul regiunii. Sesizându-se în acest caz, poliţia a găsit cadavrul femeii în apropiere locului indicat soţ. Acum Sonam Saxena este considerat principalul suspect în cazul decesului soţiei sale, fiind acuzat de crimă de gradul doi.