Salarii URIAŞE pentru directorii companiilor de stat. Cine este cel mai bine plătit

Salarii uluitoare la stat pe care până şi preşedintele Klaus Iohannis sau Mugur Isărescu ar putea fi invidioşi. În timp ce salariul mediu lunar în România ajunge la 1.600 de lei, directorii marilor companii de stat au lefuri chiar şi de câteva zeci de ori mai mari. 

03 apr. 2015, 07:58
Salarii URIAŞE pentru directorii companiilor de stat. Cine este cel mai bine plătit

Unii dintre salariaţii la stat beneficiază de venituri uriaşe în fiecare lună, venituri la care marea majoritate a bugetarilor nici nu au curaj să viseze, informează România TV

Citeşte şi Tractoriştii din Arad au salarii uriaşe. Ajung până la 14.000 de lei, lunar

Directorul Transgaz are un salariu de 24.000 lei brut pe lună, la care se mai adaugă un bonus anual de 1,5 milioane de lei. Directorul Eximbank are o leafă de 104.000 lei brut pe lună, în timp ce primvicepreşedintele CEC încasează un salariu de 76.000 lei brut pe lună

Directorul general al Nuclearelectrica este remunerat cu 29.000 de lei brut pe lună, iar directorul Poştei Române are în fiecare lună în cont 11.730 lei, salariu brut.

remierul Victor Ponta spunea că legea salarizării trebuie refăcută, pentru că nu este normal ca şeful Executivului sau şeful statului să aibă leafa mai mică decât şefii direcţiilor din ministere. 

Citeşte şi Guvernul propune bugetarilor salarii brute între 1.200 lei-22.000 lei. Sindicatele sunt revoltate

Preşedintele Klaus Iohannis are un salariu de aproximativ 6.500 lei net pe lună, în timp ce premierul Victor Ponta are un salariu de aproximativ 6.200 lei net pe lună. 


loading...