Directorul CAS Călăraşi, beat la volan: Nu ştia nici câte pahare a golit la petrecere VIDEO

Victor Grosu, şeful CAS Călăraşi a dat etilotestul peste cap după care s-a confesat, din greşeală, unui reporter #roamniatv#

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 10:04
Directorul CAS Călăraşi, beat la volan: Nu ştia nici câte pahare a golit la petrecere VIDEO

A plecat beat de la o inaugurare şi a fost oprit în trafic de poliţişti. Directorul Casei de Sănătate Călăraşi, Victor Grosu, a răspuns la telefonul reporterului #romania tv” imediat ce a scăpat din mâinile poliţiştilor.

El s-a confesat fără să vrea, crezând că vorbeşte cu un amic.

„Problema e că m-a oprit cineva, mi-a ieşit ceva, mi-am luat-o-n freză şi mâine dimineaţă o să mă duc la IML”, a început să îşi povestească Grosu păţania, fiind convins că vorbeşte cu un prieten. Directorul CAS aştepta să se prezinte la IML şi nu ştia încă rezultatul etilotestului, însă valoarea alcoolemiei detectată de acesta era cu mult pestelimita normală, adică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul respirat, după cum a precizat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Partea cea mai amuzantă a convorbirii directorului CAS cu reporterul România TV a fost atunci când Grosu nu şi-a mai amintit câte pahare de alcool consumase la eveniment. „Nu ştiu cum să-ţi spun. Cam un pahar de vin…sau trei pahare de vin!(…) Două pahare am băut! Mare sculă pe basculă! A ieşit în ăla…în aerul respirat! Nu ştiu dacă două pahare de vin îmi intră mie-n sânge! Au fost două pahare de vin pe care le-am băut sau trei”…

Întrebat dacă a încercat să dea şpagă „la băieţii ăia”, Grosu a spus că „nu au vrut să ia”. Iar când a aflat că nu vorbeşte cu un prieten, ci cu un ziarist de la România TV, Grosu a dat-o la întors, scăzând numărul paharelor: „Hai…un pahar de vin! Am zis, hai, că nu se supără nimeni! (…)Tată…îţi spun realitatea! Deci a fost un pahar de vin!”.

Poliţia l-a lăsat pe Victor Grosu fără permis şi i-a deschis un dosar penal.