Directorul CFR Marfă, în stare gravă la spital, după un atac cerebral

Directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici, a suferit un atac cerebral şi a fost operat, miercuri, la Spitalul Elias, informează România TV. Drăghici este implicat în dosarul CFR Marfă, fiind destinatarul banilor oferiţi de omul de afaceri Gruia Stoica avocatului Doru Boştină pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la licitaţia pentru transportarea cărbunelui în beneficiul Complexului Energetic Oltenia.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 20:21
Directorul CFR Marfă, în stare gravă la spital, după un atac cerebral

Surse medicale de la Spitalul Elias susţin că Dragoş Drăghici este în stare destul de gravă după atacul cerebral suferit. Totuşi, starea sa este stabilă şi ar putea permite externarea după câteva zile.

Când se va recupera după operaţie, Drăghici va fi audiat de procurorii DNA în dosarul în care Gruia Stoica a fost reţinut miercuri seară.

Lui Dragoş Drăghici i s-au oferit bani pentru a face trafic de influenţă, însă din primele informaţii acesta ar fi refuzat oferta mesagerului lui Gruia Stoica.

Stoica i-ar fi oferit 3 milioane de euro avocatului Doru Boștină pentru ca acesta să afle de la managerul CFR Marfă suma cerută pentru un contract de 100 de milioane de euro oferit de Complexul Energetic Oltenia. Grup Feroviar Român este principalul concurent al CFR Marfă.

Gruia Stoica a fost dus, miercuri seară, încătuşat, la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală. Omul de afaceri a refuzat punerea în aplicare a mandatului de aducere şi poliţiştii au fost nevoiţi să-i pună cătuşele. După câteva ore la DNA, Gruia Stoica a fost reţinut pentru 24 de ore.