Directorul general al DSVSA, acuzat că şi-a bătut adjunctul pentru că i-a folosit baia

Directorii DSVSA au ajuns luni seară la Secţia 13 Poliţie în urma unui scandal ce a avut loc în baia instituţiei, poliţiştii deschizând dosar penal în urma incidentului.

21 dec. 2021, 08:58
Directorul general al DSVSA, acuzat că şi-a bătut adjunctul pentru că i-a folosit baia

Vasile Adrian, director adjunct al DSVSA, a reclamat la 112 că a fost agresat de Ovidiu Zvorișteanu, directorul general al instituției, pentru că i-ar fi folosit baia.

Adrian a declarat agenților de poliție că ar fi fost bătut și amenințat de directorul general Ovidiu Zvorişteanu, dar, la rândul său, Zvorișteanu spune că l-a prins pe subalterul său „la camera cu dulciuri”.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe, potrivit Digi24.

„La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat și amenințat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, cei doi bărbați fiind conduși la audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, anunță poliția într-un comunicat.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Cum a ajuns o make-up artistă să lucreze la Autoritatea pentru Digitalizarea României într-o poziţie de „director de cabinet”. Octavian Oprea, preşedintele ADR, este acuzat că şi-a adus amanta în instituţie! Reacţia ei stupefiantă: „Oricine se poate angaja aici!”


loading...
Partenerii noștri