Dirty Dancing în varianta cu poliţişti londonezi „fierbinţi”. Printre petrecăreţi, şi o româncă

Dacă pe vremuri petrecăreţii la carnavalul Notting Hill îşi permiteau să împrumute, pentru amuzament, şepcile poliţiştilor care supravegheau sărbătoarea tradiţională a tuturor culturilor şi tradiţiilor, acum poliţiştii din Londra petrec şi ei cot la cot cu participanţii, încingându-se care mai de care la "dansuri murdare".    

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 11:27

Dansatori şi dansatoare în costume sumare, cu bikini, pene şi voaluri străvezii au luat cu asalt străzile din vestul Londrei, îndreptându-se către Notting Hill, unde se desfăşoară carnavalul cu acelaşi nume – Notting Hill Carnival – aflat anul acesta la cea de-a 48-a ediţie de când se dedică tuturor tradiţiilor şi culturilor, scrie Daily Mail.

Mulţimea de petrecăreţi a fost supravegheată riguros, chiar „corp la corp”, de către poliţişti. Aşa se face că pe străzile Londrei atmosfera a devenit ca la Rio, în timpul celebrului carnaval brazilian. Marţi a fost cea de-a doua zi a celei mai mari petreceri de stradă din Europa, 

În scurt timp, atmosfera s-a încins, în ciuda timpului rece şi a averselor de ploaie. Provocaţi de dansatoarele cu forme apetisante, poliţiştii s-au prins şi ei în joc. Fără rezerve, după cum o demonstrează câteva instantanee publicate de tabloidul britanic.

 Un alt poliţist nu a putut rezista să nu îi asigure „spatele” unei dansatoare cu forme rotude, când aceasta i-a cerut direct … protecţia. Plăcerea pare să fi fost de partea amândurora.

Mirosul de pui fript, de alte mâncăruri tradiţionale, sunetul tobelor din metal, scenele improvizate şi dansurile frenetice , toate acestea au fost aşteptate cu nerăbdare de sute de mii de londonezi şi de oaspeţi din alte ţări.

În mulţime, reporterii tabloidului britanic au întâlnit şi o româncă, asistentă medicală, Mihaela Popescu, din Ashford, comitatul Kent, împreună cu fiicele ei, Victoria şi Teodora, căreia i-au cerut să exprime câteva impresii despre acest carnaval.

„A fost o zi minunată, muzica este fantastică, parcă simt ritmul direct în inimă”, a povestit Mihaela, spunând apoi că cele două fiice ale ei „s-au distrat de minune şi au dansat împreună cu mulţimea … este o cultură total diferită pentru ele şi le place.”

Pentru securitatea festivalului au fost mobilizaţi 7.000 de poliţişti.