Disfuncţia erectilă, cel mai negru coşmar al bărbaţilor. Vezi ce o poate provoca

Unul dintre cele mai negre coşmaruri ale bărbaţilor este legat de erecţie, sau mai bine spus de lipsa ei în momentele cheie.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 19:50
Disfuncţia erectilă, cel mai negru coşmar al bărbaţilor. Vezi ce o poate provoca

Nu este bărbat în lume care să nu se fi confruntat măcar o dată în viaţă cu o lipsă a erecţiei. Dacă se întâmplă o dată, nu este un capăt de ţară, însă dacă se repetă şi devine un lucru obişnuit, atunci este clar că trebuie consultat medicul, pentru că lipsa erecţiei poate indica probleme grave de sănătate.

Iată câţiva dintre cei mai aprigi duşmani ai erecţiei:

1. Alcoolul
Poate crezi că dacă bei câteva pahare, te ajută să intri în starea potrivită, însa consumul excesiv de alcool are un efect invers.

2. Stresul
Nu este uşor să intri în starea potrivită pentru sex când eşti copleşit de resposabilităţile de acasă şi de la serviciu. Iar stresul are o influenţă nefastă asupra mai multor părţi ale corpului, inclusiv asupra penisului. Gestionează stresul prin adoptarea unor obiceiuri care promovează starea de bine precum relaxarea, practicarea unui sport, somn suficient şi căutarea de ajutor profesional dacă situaţia o cere.

3. Medicamentaţia
Conţinutul anumitor medicamente îţi poate afecta performanţa în dormitor. O mulţime de medicamente pot cauza disfuncţii erectile, de la pastilele care reglează tensiunea arterială, la analgezice şi antidepresive. În plus, amfetamina, cocaina şi marijuana pot cauza disfuncţii sexuale la bărbaţi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro