Dispariție șocantă în Prahova! Un tânăr actor e de negăsit. Prietenii, îngrijorați după mesajul său de adio lăsat pe rețelele sociale

Dispariție șocantă în Prahova! Un tânăr actor a postat un mesaj tulburător pe o rețea socială și de atuunci este de negăsit. Prietenii lui îl caută de ore întregi.

11 iun. 2021, 21:33
Dispariție șocantă în Prahova! Un tânăr actor e de negăsit. Prietenii, îngrijorați după mesajul său de adio lăsat pe rețelele sociale

Dispariție șocantă în Prahova! Un tânăr actor a postat un mesaj tulburător pe o rețea socială și de atuunci este de negăsit. Prietenii lui îl caută de ore întregi.

Sebastian Bălan, director al unui teatru pentru copii din București, a postat un mesaj ciudat, în care spunea „La revedere ! Vă iubesc pe toți! Sărut mâna, mamă! Te iubesc, Liviu! Pa, Alina!”.

Mesajul i-a îngrozit pe prietenii actorului, care au început să-l sune disperați. Nu a răspuns nimănui. După multe ore, i-a spus unui prieten că a luat 50 de pastile, iar apoi nu a mai fost de găsit. „Am reușit să vorbesc cu el…a zis că a luat 50 pastile de Algocalmin….i-am spus să sune la 112 imediat … în 5 minute l-am sunat înapoi …nu mai răspunde….îl sun încontinu”, a transmis un prieten al acestuia.

Oamenii legii, contactați de prietenii lui Sebastian, ar fi mers la locuința tânărului, iar acolo i s-a spus că s-a mutat în Capitală.

„Seby nu este ok! Chiar dacă râde și e vesel, depresia îl macină de multă vreme! Sunt prea departe pentru a putea să-i ofer suportul de care are nevoie, dar cei care sunteți acolo, nu judecați după aparențe, ajutați-l!”, a scris un prieten al actorului.

„Ce ai făcut, mă nene, mă? Păi tu ești bărbat sau ce ești? Stai calm, bro, că viața e frumoasă. Gândește-te de 100 de ori înainte să faci prostii. Ai grijă de tine, viața e frumoasă și merită trăită până la capăt”, a spus un alt prieten.

Fetiță de trei ani găsită moartă pe un câmp din Constanța. Fusese dată dispărută cu o zi în urmă de părinții săi

O fetiță de trei ani, dată dispărută cu o zi în urmă din Saraiu, județul Constanța, a fost găsită vineri moartă pe câmp.

Potrivit unor surse judiciare, joi după-amiază, fetița fusese luată de tatăl său de pe un câmp de la marginea comunei, iar la un moment dat, în jurul orei 17.00, acesta a observat că fetița dispăruse.

El spune că a căutat-o în împrejurimi, dar fără succes, iar în jurul orei 21.00 a cerut ajutorul autorităților prin Serviciul 112.

Imediat, la fața locului s-au mobilizat zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, dar și localnici, care au început să scotocească zona, atât câmpurile și terenurile extravilane din vecinătate comunei, cât și toate clădirile dezafectate, ori cele aflate în construcție, dar nelocuite.

În plus, s-au făcut căutări în locuințele cunoscuților familiei, sperându-se că fetița și-a găsit ascunziș într-un loc familiar.

Potrivit surselor citate, pe trupul fetiței au fost găsite urme de mușcături, astfel că se presupune că aceasta ar fi fost omorâtă de animale, câini sau șacali.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit ctnews.