Situaţie critică la Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce s-a certat pe un loc de parcare!

Un bărbat din Iași a reuşit să îşi piardă viaţa, joi seara, în urma unei altercații pentru un loc de parcare.

11 iun. 2021, 18:50
Situaţie critică la Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce s-a certat pe un loc de parcare!

Situaţie critică la Iaşi.  Victima a ieșit din casă, după ce un tânăr de 23 de ani, cetățean arab, și-a parcat mașina în dreptul porții sale.

Situaţie critică la Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce s-a certat pe un loc de parcare!

Bărbatul de 65 de ani și tânărul au început să se certe, iar cel din urmă a intrat în curte și s-a prăbușit.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului SMURD, bărbatul de 65 de ani nu a mai putut fi salvat.

“A ajuns acolo echipajul de Terapie Intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator, a efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul”, a declarat prof dr Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Citeşte şi: Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere
Chiar și în momentul apariției echipelor de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S), tânărul a fost foarte violent.

“Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal săvârșit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat agent principal Anca VIjiac, purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliţiei pentru verificari. La fata locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fara a fi necesară intervenţia. In cauza a fost întocmit un dosar penal in care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morţii bărbatului”, arată un comunicat la Poliţiei Iaşi.

Citeşte şi: Ana Porgras de la Survivor, dezvăluiri din cariera de gimnastă: „A fost cea mai grea accidentare, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă dacă nu face două zile antrenamente își pierde din formă”