Dispozitiv de urmărire, găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie

Publicat: Joi, 22 August 2013 12:05 // Actualizat: Joi, 22 August 2013 12:27 // Sursa: Mediafax

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, joi, că a sesizat DGIPI şi SRI, după ce şoferul lui a descoperit un dispozitiv de urmărire în maşina pusă la dispoziţia organizaţiei sindicale de Ministerul de Interne.

Foto: citinews.ro

Iulian Surugiu a precizat că dispozitivul de urmărire prin GPS, descoperit în urmă cu două zile de şoferul lui, era montat în spatele rezervorului autoturismului care aparţine Ministerului Afacerilor Interne.

"Am întrebat un coleg de la DGIPI ce este şi mi-a explicat că este un dispozitiv de urmărire prin GPS. Nu cred că aparatul a fost montat de prea multă vreme, pentru că acumulatorul are o autonomie de numai două săptămâni. Sper ca cei care l-au pus să vină şi să şi-l recupereze, pentru că îl au pe inventar, iar un astfel de dispozitiv costă cam 300 de euro", a declarat pentru MEDIAFAX Iulian Surugiu.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie a spus că nu înţelege motivele pentru care "este urmărit de servicii", în condiţiile în care nu se consideră un personaj "periculos" pentru Ministerul Afacerilor Interne.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 sep 18:19
Votează email 0 email
...>România TV, Monica Dajbog, purtător de cuvânt M.A.I. Citeşte şi Dispozitiv de urmărire, găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie Ministerul de Interne,...
22 aug 12:53
...lui a descoperit un dispozitiv de urmărire în maşina pusă la dispoziţia organizaţiei sindicale de Ministerul de Interne. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Dispozitiv de urmărire, găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H