Dispozitiv exploziv, ridicat din curtea unui bărbat din Drobeta Turnu Severin VIDEO

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a pus autorităţile pe jar joi seară, când a anunţat că are în curte o bombă. Pirotehniştii din Mehedinţi au mers imediat la faţa locului şi au ridicat proiectilul. Ei au fost ajutaţi şi de colegii din Dolj.

RomaniaTV.net
15 feb. 2013, 12:58
Dispozitiv exploziv, ridicat din curtea unui bărbat din Drobeta Turnu Severin VIDEO

Bărbatul, care era bine ameţit de băutură, spune că a găsit bomba pe un câmp. S-a gândit că ar face bani frumoşi dacă ar duce-o la fier vechi. Aşa că, nu a stat pe gânduri şi a mers cu proiectilul acasă cu gândul să-l vândă a doua zi.

Bărbatul a anunţat autorităţile abia după ce a realizat că avea în curte un adevărat pericol. Autorităţile din Mehedinţi au cerut ajutorul colegilor pirotehnişti din Dolj.

„Este vorba despre un dispozitiv din lemn, într-un corsetaj metalic. Este într-o stare avansată de putrefacţie. Colegii de la ISU, după ce l-au studiat, au solicitat intervenţia echipajului pirotehnic special din cadrul IPJ Dolj”, a declarat Roxana Vişan, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Proiectilul a fost ridicat din curtea bărbatului şi a fost dus la un depozit din afara oraşului Drobeta Turnu Severin, apoi va fi distrus.