Dispozitive medicale utile pentru orice român, disponibile în oferta Kaufland. Le găsiți la super-prețuri în această perioadă

Mai multe dispozitive cu rol medical au intrat în oferta Kaufland și pot fi achiziționate la prețuri accesibile în perioada următoare.

02 nov. 2022, 12:05
Dispozitive medicale utile pentru orice român, disponibile în oferta Kaufland. Le găsiți la super-prețuri în această perioadă

Dacă vă place să fiți în permanență la curent cu starea voastră de sănătate, aceste dispozitive sunt mai mult decât potrivite. Vă ajută să vă monitorizați anumiți indicatori, cum ar fi tensiunea, glicemia, greutatea, saturația de oxigen sau temperatura.

Cele cinci device-uri cu rol medical au intrat în oferta Kaufland din data de 31 octombrie și sunt disponibile până în 6 noiembrie. Iată întreaga ofertă disponibilă în această perioadă.

Dispozitivele medicale utile oricărui român, în oferta Kaufland

Glucometru Beurer

Are prețul de doar 69.99 lei și o durată de măsurare de cinci secunde. Vine cu două baterii CR 2032, aparat de măsurare, etui, dispozitiv de înțepare, 10 lanțete, 10 benzi de test.

Pulsoximetru Sanitas – 109.00 lei;

Acest aparat determină saturația de oxigen și măsoară frecvența cardiacă (pulsul). Este de la Sanitas, îl găsiți la prețul de 109 lei. Mai mult, are șase moduri de afișare și include două baterii AAA.

Citește și Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare

Tensiometru pentru braţ Weinberger – 74.99 lei;

Acest tensiometru pentru braţ Weinberger are circumferința de 23-33 cm și costă 74.99 de lei.

Termometru digital Beurer – 15.99 lei;

Tot în oferta Kaufland găsiți și acest termometru digital FT09 la prețul de 15,99 de lei.

Cântar digital Liv & Bo – 29.99 lei

Dacă aveți nevoie de un cântar digital ecran LCD, cu oprire automată și două baterii incluse, îl găsiți la prețul de 29.99 de lei.

Citește și Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane