Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare

De săptămâna viitoare, Lidl vine cu o nouă ofertă atractivă pentru pasionații de gătit, de la mixere, ustensile de bucătărie și până la tava de copt cu pereți detașabili.

22 oct. 2022, 11:23
Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare

Lidl expune la vânzare, începând de luni, 24 octombrie, faimosul grătarul Raclette cu fondue, atât de mult aşteptat de pasionaţii de gătit. Acesta are grătar pentru raclette (bază și grătar), oala pentru fondue, apărător de pulverizare, 8 laturi, 8 spatule și 8 furci.

De asemenea, între ofertele atractive se află şi o tavă de copt cu pereți detașabili, perfectă pentru tiramisu sau cozonaci, scrie Playtech.ro.

Citeşte şi Lidl vine cu produsul perfect pentru cei care lucrează de acasă, stând în pat

În privinţa alimentelor, pentru săptămâna 24-30 octombrie se remarcă reduceri de 23% la preţul cărnii de porc pentru gulaş, 26% la cordon bleu, 25% la pachetul de orez cu bob lung sau 10% la făina albă de grâu. De asemenea, la parizerul feliat Baroni reducerea ajunge să fie chiar şi de 30%.

De asemenea, surpriza săptămânii viitoare o constituie „Bunătăţile aduse de peste Prut”, între care remarcăm prune în ciocolată, dovlecei marinaţi şi diverse svrtimente de bomboane delicioase.

Conform cifrei de afaceri, Lidl este liderul pieței locale de comerț alimentar. Având o rețea de peste 300 de magazine în toată România, lanțul german de magazine a înregistrat, în anul 2021, un profit de aproximativ 15 miliarde de lei, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi Criza energetică în supermarketuri: Lidl închide mai devreme, Kaufland stinge din becuri, iar Profi ţine clienţii în frig