DISPUTE în PSD. Liviu Dragnea îi dă replica lui Marian Oprişan

Liviu Dragnea a reacţionat la declaraţiile lui Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, care a spus, la România TV, că propunerea lui Dragnea, ca preşedinţii de consilii judeţene să nu mai poată fi şi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD, este oportună doar în măsura în care separarea funcţiilor administrative de cele politice se face până la vârful partidului, astfel încât premierul şi vicepremierul să nu mai deţină funcţii de prim rang în ierarhia PSD.

12 dec. 2014, 11:07
DISPUTE în PSD. Liviu Dragnea îi dă replica lui Marian Oprişan

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a propus ca președinții de consilii județene să nu mai fie și președinți de organizații județene.

„Principiul complet este ca de la nivel judeţean, unde preşedintele de consiliu judeţean nu mai poate fi preşedinte de partid, să se meargă la nivel naţional: nici miniştrii să nu mai fie vicepreşedinţi la partid, nici vicepremierul să nu mai fie preşedinte executiv şi nici premierul să nu mai fie preşedintele partidului. Dacă vorbim de acest principiu pe echilibru nu putem vorbi doar de unii. Acest principiu trebuie să funcţioneze de jos până sus”, a comentat Marian Oprişan.

LIVIU DRAGNEA propune trei măsuri extrem de dure împotriva BARONILOR LOCALI

Întrebat despre propunerea lui Oprișan, Liviu Dragnea a răspuns: „Iau în considerare doar ceea ce am zis eu!”, a declarat Dragnea, pentru stiripesurse.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, președintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, a catalogat propunerea lui Dragnea drept o idee care acopera PSD „de penibil”.

Oprişan îl atacă pe Dragnea: Dacă se separă funcţiile politice de cele administrative, să se facă până la vârf

„Eu cred ca, din pacate, in loc sa privim cu demnitate rezultatul alegerilor, sa tragem concluziile si sa construim mai departe, nu facem decat sa ne acoperim de penibil. Nu presedintii de Consilii Judetene au fost problema, nici pe departe. S-au facut greseli foarte mari, greseli individuale in echipa strategic din jurul lui Victor Ponta si acolo ar trebui sa cautam vinovatii, nu in alta parte. Desi nu am fost de-a lungul timpul de acord cu Oprisan, se pare ca acum nu am cum sa nu fiu de acord, pentru ca este foarte logic ce a spus. Daca tot vorbim de un principiu, cred ca trebuie sa vorbim de acelasi principiu pentru toti membrii partidului, deci nici dl Liviu Dragnea n-ar avea cum sa fie, conform logicii sale, si vicepremier si presedinte executiv la partid”, a precizat Catalin Ivan.