Distracţie fără limite în sala de clasă. Elevii au dansat pe bănci de faţă cu directoarea şcolii

Este anchetă la o şcoală din judeţul Mureş. Mai mulţi elevi au fost filmaţi în timp ce dansau pe banci de faţă cu directoarea şcolii. Imaginile s-au viralizat imediat.

18 mai 2022, 20:14
Distracţie fără limite în sala de clasă. Elevii au dansat pe bănci de faţă cu directoarea şcolii

Distracţie fără limite în sala de clasă. S-a întâmplat la o şcoală generală din comuna Valea Largă din judeţul Mureş. Câţiva elevi s-au urcat pe bănci şi au început să danseze, chiar sub ochii directoarei.

Distracţie fără limite în sala de clasă. Scene incredibile de faţă cu directoarea

În imaginile care au ajuns pe internet se vede cum un elev de clasa a VIII-a se urcă pe o bancă şi începe să danseze. Imediat este urmat de un alt coleg. Aceştia nu ţin cont de prezenţa directoarei în clasă şi par să se simtă în largul lor.

Citeşte şi Profesorii nu vor mai avea voie să dea meditaţii elevilor de la clasă. Sorin Cîmpeanu: „Relevanţa notelor are de suferit” 

Dascălul susţine că totul s-a petrecut în urmă cu mai multe luni, într-o pauză.

”Era în pauză, ulterior li s-a tras atenția copiilor să coboare, eram la catedră cu o elevă, îi dădeam niște explicații”, a explicat directoarea şcolii, potrivit stirileprotv.ro.

Imaginile au ajuns şi la primarul din localitate.

„Din cele comunicate de către Școala Gimnazială Valea Larga, a reieșit că respectivul videoclip, înregistrare făcută de către unul dintre elevi, nu s-a petrecut în timpul orelor de curs, ci într-o pauză, în perioada situației de alertă cauzată de pandemia Covid-19. Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clase și în timpul pauzelor. În calitate de primar al comunei Valea Largă, nu susțin asemenea situații care s-au petrecut în școala din comuna noastră și vă asigur că voi cerceta cu atenție situația creată și voi lua măsurile legale care se impun.”, a spus primarul Beniamin Pădurean, potrivit zidezi.ro.

Localnicii condamnă comportamentul elevilor şi spune că ceea ce s-a întâmplat este total deplasat.

”Foarte urât. N-am ce să zic decât atâta, eu aș întreba directorul ce face? Aș întreba și eu … pfff … nu mai poți să vorbești, că te lovește în cap dacă le zici ceva”, ”Oricum ar trebui luată inițiativă, să nu le mai permiți așa ceva”.

Citeşte şi Vacanţa de vară 2022. Cine sunt elevii norocoşi care au scăpat deja de şcoală

Inspectoratul Școlar și autoritățile locale au deschis anchete.