Divorţ bombă în muzica populară. Artista divorţează după 12 ani de căsătorie: „Era extrem de violent și foarte gelos”

Divorţ bombă în muzica populară. O celebră cântăreață de muzică populară trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sentimental. Solista a divorțat după 12 ani de căsnicie, pe motiv că fostul soț era mult prea violent.

10 mai 2023, 14:05

Divorţ bombă în muzica populară. Este vorba despre Flory Bulz, o cunoscută interpretă de muzică folclorică care a pus stop relației cu fostul ei bărbat, după 12 ani de căsătorie.

Se pare că fostul partener nu accepta faptul că patrtenera lui îşi dorea să cânte şi că se bucura de popularitate. Astfel, Flory Bulz a fost nevoită să renunțe pentru o bună bucată de timp la cel mai mare vis al ei: cântatul.

De copilă am cântat, căci ăsta a fost cel mai mare vis al meu. Muzica îmi hrănește cu adevărat sufletul. La 20 de ani, am crezut că am găsit marea iubire și m-am căsătorit. Nu a fost așa. De asta mi-am dat seama în timp, din păcate. Am fost căsătorită timp de 12 ani. În tot acest timp, m-am lăsat de cântat. Am lăsat muzica deoarece soțul meu nu a fost de acord să cânt”, a declarat  Flory Bulz.

Citeşte şi: Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”

Divorţ bombă în muzica populară

Divorțul a fost intentat în urmă cu 2 ani, însă Flory a ascuns acest lucru, până în prezent, când s-a hotărât să dezvăluie prin ce chinuri a trecut de-a lungul timpului.

Înainte să divorțez cu vreo doi ani, am decis să mă reapuc de cântat. Am considerat că așa e mai bine. Am zis că vreau să cânt indiferent de ce își dorea soțul meu. Nu era de acord ca eu să lucrez nici în domeniul în care am terminat (am absolvit Facultatea de Științe ale Educației). Deși am renunțat la visul meu, chiar dacă am pus stop cântatului timp de 9 ani, el se comporta groaznic cu mine. Nu îi convenea nimic.

Au fost zile în care nu mai știam ce să fac. A fost îngrozitor. Mă jignea, înjurăturile la adresa mea erau la ordinea zilei. Era extrem de violent și foarte gelos. I-am cerut de nenumărate ori să se schimbe. I-am dat șanse. I-am dat poate prea multe șanse. Mai mult decât ar putea îndura orice femeie. În cele din urmă, am plecat de acasă. Așa am decis să bag divorțul.

Acum trăiesc și din pasiunea mea. Cânt la evenimente și mă bucur că pot face ceea ce mi-am dorit mereu. Ce regret am este că nu am avut copii până acum. Singura chestie care mă mai ține legată de fostul soț este un proces de partaj de bunuri. Procesul decurge foarte greu”, a mai povestit cântăreața.