Divorţ SURPRIZĂ. O vedetă din „Generaţia de Aur” s-a separat şi de A DOUA NEVASTĂ

Tibor Selymes a divorţat de Dana, după cinci ani de iubire. Dana a fost a doua nevastă a fostului fundaş stânga al echipei naţionale a României.

03 feb. 2016, 09:17
Divorţ SURPRIZĂ. O vedetă din „Generaţia de Aur” s-a separat şi de A DOUA NEVASTĂ

Tibor Selymes a mers la notar, anul trecut, si, in secret, a decis ca viata impreuna cu frumoasa brasoveanca a ajuns la final, scrie WOWbiz.ro. Cei doi au inceput relatia acum cinci ani si s-au casatorit in 2013.

„Tibi m-a cerut de sotie de multe ori, insa de fiecare data am evitat sa dau un raspuns, oricare ar fi fost el. Totusi, acum am zis ca e cazul sa spun da! Ne iubim si e normal sa fim casatoriti, macar civil”, spunea atunci Dana Selymes.

CITEŞTE ŞI Blestem sau ghinion? Divorţurile SCANDALOASE ale GENERAŢIEI DE AUR – GALERIE FOTO

Surse din preajma celor doi sustin ca intre ei au inceput certurile si cu greu se mai intelegeau. De altfel, la un an de la nunta, Dana a vrut chiar sa divorteze din pricina unei impresare din Serbia, care statea mult prea mult in preajma barbatului ei.

„Am divortat de Tibi anul trecut, in februarie 2015, acesta este adevarul. Relatia noastra devenise foarte complicata si a fost mai bine sa punem punct. El era mult prea posesiv si gelos, asa ca nu mai aveam cum sa traim impreuna. Am ajuns la un final, dar asta este viata, pentru amandoi, este mai bine sa mergem pe drumuri diferite”, a declarat fosta doamna Selymes.

Tibor Selymes a mai fost căsătorit 22 de ani cu Krisztina, care a rămas în oraşul maghiar Szombathely, împreună cu cele două fiice ale cuplului, Beatrix (20 ani) şi Tiffany (16 ani).