Divorţul anului în showbiz. La mijloc sunt câteva sute de milioane de euro şi doi copii

Divorţul anului în showbiz. După separerea dintre Simona Halep de Toni Iuruc, pronunțată la începutul lunii septembrie, încă un cuplu cunosc vrea să meargă pe drumuri diferite.

05 oct. 2022, 19:40
Divorţul anului în showbiz. La mijloc sunt câteva sute de milioane de euro şi doi copii
Divorţul anului în showbiz

Divorţul anului în showbiz. Separarea dintre jucătorul american de fotbal Tom Brady și fotomodelul brazilian Gisele Bündchen este o afacere de câteva sute de milioane de euro.

Doar că lucrurile nu mai sunt atât de simple, deoarece în vreme ce Gisele și-a angajat un avocat specializat în divorțuri, Tom a recurs la serviciile unui avocat specializat în împăcări, scrie The People.

Citeşte şi: Divorţ după divorţ în showbiz. Actriţa se desparte de soţul ei după 4 ani de mariaj

Divorţul anului în showbiz

Fotbalistul de 45 de ani, deținător a șapte titluri de Super Bowl, vrea împăcarea, conștient că a greșit atunci când și-a neglijat familia, revenind pe teren la 40 de zile după ce anunțase că se lasă de fotbal american.

Fotomodelul se ține deocamdată tare și n-ar vrea să dea înapoi, după ce a intentat acțiunea în instanță.

Tom Brady și Gisele Bündchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. Sportivul mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

De-a lungul carierei de sportiv, dar și din afacerile pe care le-a dezvoltat mai târziu, Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, având în conturi aproximativ 400 de milioane de dolari.

Tom Brady recunoștea în ianuarie 2022 că și-a neglijat familia şi că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp. ”Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani.

Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, declara Tom Brady.