Divorțul momentului în showbiz! Cei doi au decis să se despartă după 13 ani de relație

Divorțul anului în lumea mondenă. Cei doi au decis să meargă în direcții diferite, după 13 ani împreună. Ce au declarat aceștia după despărțire.

29 oct. 2022, 11:02

Tom Brady și Gisele Bündchen s-au despărțit după 13 ani împreună, ceea ce va consemna divorțul anului. Cei doi au transmis informațiile despre divorț pe rețelele de socializare.

Fotbalistul a transmis că în ultimele zile divorțul a fost finalizat și că decizia a fost mutuală. Totodată, a specificat că vor continua să își crească copii împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Citește și: Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”

„În ultimele zile, eu și soția mea am finalizat divorțul după 13 ani de căsătorie. Am ajuns la această deciziepe cale amiabilă și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună. Suntem binecuvântați cu copii frumoși și minunați care vor continua să fie centrul lumii noastre din toate punctele de vedere. Vom continua să lucrăm împreună ca părinți pentru a ne asigura întodeauna că primesc dragostea și atenția pe care o merită”, a scris Tom Brady pe Instagram.

Pentru bărbat, divorțul este dificil, dar abia așteaptă noile capitole din viața lor.

„A face acest lucru este, desigur, dureros și dificil, așa cum este pentru mulți oameni care trec prin același lucru în fiecare zi în întreaga lume. Cu toate acestea, ne dorim doar tot ce este mai bun unul pentru celălalt, în timp ce așteptăm orice capitol nou din viața noastră care încă nu a fost scris”, a adăugat fotbalistul american.

De asemenea, Gisele a făcut și ea anunțul despre divorț și a spus că se simte „binecuvântată” pentru timpul pe care l-a petrecut alături de fostul soț. Ea spune că despărțirea a venit din cauza distanțării dintre ei, dar că îi leagă în continuare cei doi copii.

„Decizia de a pune capăt unei căsnicii nu este niciodată ușoară, dar ne-am îndepărtat și, deși este, bineînțeles, dificil să treci prin așa ceva, mă simt binecuvântată pentru timpul pe care l-am avut împreună și îi doresc doar ce e mai bun pentru Tom întotdeauna”, a scris Gisele Bündchen.

Modelul a fost cea care a depus actele de divorț, iar soțul ei a acceptat asta. Avocații au început să lucreze la termenii divorțului din septembrie, când au apărut și primele zvonuri despre separare.

Citește și: Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”

Ce avere împart Tom Brady și Gisele Bündchen

Tom Brady și Gisele Bündchen au o avere de peste 650 de milioane de euro. Fotbalistul NFL are în conturi peste 200 de milioane de euro, sumă câștigată de-a lungul unei cariere glorioase, iar fosta soție, Gisele, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, are o avere de peste 450 de milioane de euro, confrom as.ro.