Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a făcut înconjurul lumii. Ce scrie presa internațională: „Dublă greșeală”

Divorțul dintre Simona Halep a fost înconjurul lumii. Deși abia căsătoriți civil de mai puțin de un an, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

08 sept. 2022, 08:47
Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a făcut înconjurul lumii. Ce scrie presa internațională: „Dublă greșeală”

Numeroase publicații din întreaga lume au preluat imediat informația legată de divorț.

First Sportz, un site american recunoscut pentru informațiile din tenis, UFC sau sporturile cu motor a folosit o metaforă din „sportul alb”: „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înaintea primei lor aniversări”.

Essentially Sports, o publicație deținută de o companie media din India și axată pe sporturi precum tenisul sau golful, a titrat: „Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”.

Jurnaliștii de la News.com au abordat ruptura din perspectivă financiară: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.

Și pe Express.co.uk a apărut rapid informația divorțului: „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

Simona Halep și Toni Iuruc, pe drumuri separate după trei ani de relație

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani. S-au căsătorit civil 15 septembrie 2021, în Constanța, iar ceremonia religioasă și petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Citește și Simona Halep ar putea pleca din ţară după divorţul de Toni Iuruc. Destinaţie de lux aleasă de campioana noastră