Simona Halep ar putea pleca din ţară după divorţul de Toni Iuruc. Destinaţie de lux aleasă de campioana noastră

Toni Iuruc a confirmat că va divorța de Simona Halep, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă dintre cei doi. Campioana noastră nu a mai apărut în public după eliminarea de la US Open.

07 sept. 2022, 21:28

Simona Halep ar avea în plan și mutarea din România după divorţ. Cucerită de Coasta de Azur, dubla campioană de Grand Slam ar avea drept destinație Nisa, potrivit Orange Sport. Simona Halep a dispărut complet după eliminarea de la US Open. Nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. De vină ar fi problemele din viața personală, divorțul de Toni Iuruc, anunțat de Prosport.

Simona și-a petrecut mult timp în această parte a Franței în ultimul an. Mai exact de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa.
Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța

Toni Iuruc a confirmat public divorțul dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Pe plan sportiv, Simona Halep mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor. Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram
În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni n.r.) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani.

Conform Fanatik, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme (șase n.r.), una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei). De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii, aproximativ 100.000 de euro lunar, acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.

Simona Halep s-a cununat civil într-un cadru privat în staţiunea Mamaia. Cei doi miri au spus ‘Da’ într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde a avut loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac. A avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foştii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.