Divorţul lui Putin, IRONIZAT de o activistă Femen în SÂNII goi FOTO&VIDEO

O tânără membră a grupului feminist ucrainean Femen a fost arestată vineri la Kiev în cursul unui protest topless prin care a ironizat divorţul preşedintelui rus Vladimir Putin şi zvonuri cu privire la relaţia acestuia cu o fostă campioană de gimnastică.

RomaniaTV.net
08 iun. 2013, 09:12

Vladimir Putin şi soţia sa Liudmila, care nu au mai apărut împreună în public de mai mulţi ani, au anunţat joi că divorţează, într-un interviu televizat, ceea ce a amplificat zvonurile despre o relaţie pe care liderul de la Kremlin ar avea-o cu gimnasta Alina Kabaeva, în prezent deputată.

Membra Femen a purtat un singur articol vestimentar, iar pe spate şi pe piept avea cu inscripţionat mesajul „Înainte Rusia!”. Femeia a fost arestată de poliţie în momentul în care s-a apropiat de ambasada rusă din Kiev, cu o panglică de gimnastică ritmică în mână, stigând „Vova (Vladimir), te iubesc!”.

„Ucraina nu este Alina”, a mai strigat ea, referindu-se la eforturi din partea Moscovei de a atrage acaestă fostă republică sovietică în proiectul unei noi uniuni economice pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice.

Ziarul Moskovski Korrespondent a scris în 2008 că Putin ar avea o relaţie cu Alina Kabaieva, cu 31 de ani mai tânără ca el. Publicaţia a dezminţit ulterior informaţiile pe care le-apublicat şi a fost închisă de proprietar.