Divorţul sfârşitului de an, nimeni nu se aştepta să-şi spună adio: „Am rămas cu doi îngeraşi frumoşi”

Șoc în lumea showbiz-ului românesc. Unul dintre cele mai sudate cupluri, cel format din Raluca Macovei și Rică Neaga, s-a destrămat.

02 ian. 2023, 08:49
Divorţul sfârşitului de an, nimeni nu se aştepta să-şi spună adio: „Am rămas cu doi îngeraşi frumoşi”
Divorţul sfârşitului de an, nimeni nu se aştepta să-şi spună adio

Raluca Macovei a rupt relația cu Adrian Neaga, este divorţul sfârşitului de an 2022. Vedeta a anunțat că s-a despărțit de fostul fotbalist cu care era împreună de 7 ani.

Despărţirea sfârşitului de an. Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

Cei doi erau împreună încă din 2015 și aveau doi copii. Anunțul a fost făcut chiar de Raluca, pe rețelele de socializare. „Astazi se incheie pentru mine mai repede un an, un an ce a fost cu bune si rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc… Spre bucuria unora ce abia asteapta, anunt ca de astazi s-au incheiat 7 ani de relatie, dar din care sunt fericita ca am ramas cu 2 ingerasi frumosi !Va doresc un an nou linistit alaturi de toti cei dragi!”, a fost mesajul făcut public de Raluca Macovei pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi după despărțire: „Eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”
Raluca Macovei a oferit și pentru Spynews.ro o declarație în exclusivitate cu privire la rupture de Rică Neaga: „Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!”

2022 a fost un an de cotitură pentru multe cupluri celebre din țara noastră, care nu au reușit să treacă proba timpului și au decis să divorțeze.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Simona Halep și Toni Iuruc, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Andreea Bălan și George Burcea, Raluca Bădulescu și Florin Stamin și Paula Seling cu Radu Bucura sunt doar câteva cupluri îndrăgite care s-au destrămat în acest an, luând prin surprindere milioane de oameni.

Mirela Vaida, DIETA minune aplicată după Sărbători: „Am un secret. Singura dietă care dă rezultate la mine”