Dj Harra face dezvăluiri despre iubire, propuneri indecente și visuri: „Banii îți oferă liniștea necesară pentru a ajunge acasă!”

Dj Harra a vorbit despre cât de importantă este averea partenerului pe care și-l dorește în viața ei.

25 nov. 2022, 12:12
Dj Harra face dezvăluiri despre iubire, propuneri indecente și visuri: „Banii îți oferă liniștea necesară pentru a ajunge acasă!”

Dj Harra a fost întotdeauna un personaj controversat în showbizul românesc. Dana Neacșu, pe numele ei adevărat, are 39 de ani, iar cu mulți ani în urmă a devenit cunoscută ca fiind prima DJ din România care a mixat topless la evenimente publice, potrivit fanatik.ro.

Recent, vedeta a trecut părin clipe grele, după ce mama ei a suferit o hemoragie internă.

„A avut o hemoragie internă. Am căutat soluții! Am fost stăpână pe situație ca să o pot ajuta cât mai mult! După ce a trecut pericolul, mi-am permis să fiu vulnerabilă! Am mers la Craiova, am urcat-o în mașină și am mers la Urgențe! 

S-au ocupat medicii. I-au făcut transfuzii de sânge, vitamine, a stat sub supraveghere câteva zile, iar acum, Slavă Domnului, e acasă. Urmează să continuăm investigațiile la București! În primul rând sunt mândră de ea pentru că este un om extrem de curajos și pozitiv. De restul se ocupă medicii! Momentan suntem în investigații, se caută cauza!”, a declarat Dj Harra.

Dana Neacșu spune că este împăcată cu lucrurile pe care le-a făcut în trecut, chiar dacă din cauza problemelor din copilărie a rămas cu traume, fiind nevoită să înfrunte sărăcia.

„Am observat că oamenii, în general, dacă le povestești un lucru trist, cu zâmbetul pe buze, oamenii nu înțeleg că tu faci asta pentru că ți-ai învățat lecția. Oamenii au senzația că nu a fost așa greu… Eu fiecare experiență din viața mea,  fie că a fost pozitivă,  fie că a fost negativă, pentru mine este o lecție”, a adăugat vedeta.

Citește și: Dj Harra, momente de cumpănă după ce mama ei a ajuns la spital. Femeia are nevoie urgentă de sânge: „Starea ei s-a agravat destul de mult”

Și în lumea mondenă a întâmpinat probleme, fapt pentru care i-a fost destul de greu să se adapteze. Însă, nu s-a lăsat doborătă din cauza prejudecăților și și-a văzut de drum.

„Mie nu-mi plac certurile! Dar cumva am avut o perioadă din viața mea în care mi se părea mie că le atrag. Nu le atrăgeam, problemele nu le atragi, problemele sunt în tine. A fost o perioadă în care mă găseam în fel și fel de situații…

Dar pe vremea aia nu conștientizam eu. Acum, după terapie, după o bibliotecă de cărți citite de psihologie și de cum funcționează creierul, nu mai am niciun conflict. Dar de ce nu mai am?! Pentru că nu mai am niciun conflict cu mine interior și nu mai sunt pusă în nicio situație conflictuală nici în exterior”, a spus Dj Harra.

Nu are iubit, dar își dorește

În ceea ce privește viața amoroasă, vedeta nu are o relație stabilă, dar i-ar plăcea să aibă lângă ea un bărbat alături de care să întemeieze o familie.

„Îmi doresc să apară lucrurile în viața mea exact atunci când am nevoie de ele, nu când vreau eu. Dar dacă în momentul acesta mi se întâmplă aceste lucruri, înseamnă că așa trebuie să fie.

Dacă în această viață îmi este dat să am o familie, o voi primi cu brațele deschise, dacă nu, înseamnă că așa trebuie să fie. Am super mare încredere în Univers pentru că mi-a demonstrat de foarte multe ori că le așează pentru toată lumea exact așa cum este mai bine. 

Îmi doresc copil, iubesc copiii! Dar nu l-aș face niciodată din egoism. În egoism includ și presiunea socială, și ceasul nostru biologic, și dorința părinților, inclusiv dorința mea… Ăsta este pur egoism!

Teoretic, tu aduci pe lume un alt om care la maturitate va fi singur prin lume. Și ca acest copil să aibă o viață ok, și el să fie un adult în regulă, care să n-aibă nevoie de terapie și să n-aibă niște traume prin care eu am trecut, vreau să aibă ambele părți, feminin, masculin, în viața lui, prezente, sănătoase la cap, echilibrate emoțional ambele”, mai spune Dj Harra.

Citește și: Boala de care suferă Dj Harra. Totul a început la vârsta de 5-6 ani: „Nu am mai putut să dorm cu spatele la uşă”

Cea mai mare dorință a vedetei este să fie milionară și să își permită o viață de lux ca în vise.

„Am văzut un avion privat… Dar atenție, să ajungi să cumperi private jet-ul ăla, până acolo e cale lungă. Teoretic eu îmi fixez niște dorințe de genul ăsta pentru că ele nu sunt nerealizabile, astea sunt nebunii, dacă și-a mai cumpărat cineva private jet pe planeta asta, poate să-și cumpere oricine, nu există! Aspir din ce în ce mai sus!

Am văzut o poză a Innei care ar trebui să fie pusă în manualele de la școală. Era o poză în care Inna era în fața unui Ferrari, și în spatele acelui Ferrari era un private jet, și în mână avea un Chanel. Ăla este modul corect de a purta Chanel! 

Întâi cumpără-ți Ferrari, să ai bani de private jet, după care vino și flutură-mi mie Chanel-ul prin față. Că dacă ai Chanel și te plimbi cu taxiul, n-ai Chanel, ai fost prin vacanță la Istanbul. Lăsați Chanel-urile alea, Hermes-urile alea, că știe toată lumea că-s fake-uri”, a adăugat Dj Harra.