Dj Harra, momente de cumpănă după ce mama ei a ajuns la spital. Femeia are nevoie urgentă de sânge: „Starea ei s-a agravat destul de mult”

Dj Harra trece prin clipe grele după ce mama ei a ajuns la spital și are nevoie urgentă de sânge. Artista este disperată și face apel la oamenii cu suflet mare să o ajute.

04 nov. 2022, 13:32
Dj Harra, momente de cumpănă după ce mama ei a ajuns la spital. Femeia are nevoie urgentă de sânge: „Starea ei s-a agravat destul de mult”

Momente de cumpănă pentru Dj Harra. Mama artistei a ajuns la spital și are urgentă nevoie de sânge. Vedeta este disperată și face apel la oamenii cu suflet mare să o ajute pe mama sa care suferă de hemoragie intestinală.

Citește și Boala de care suferă Dj Harra. Totul a început la vârsta de 5-6 ani: „Nu am mai putut să dorm cu spatele la uşă”

„A avut o sângerare intestinală, la un moment dat, de care mi-a spus două zile mai târziu, motiv pentru care starea ei s-a agravat destul de mult și hemoglobina a scăzut undeva la șase, asta este o situație care îți pune viața în pericol. Din fericire astăzi am făcut un apel și le-am cerut oamenilor să mă ajute prin a dona sânge și le sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care au făcut asta astăzi. Încă mai are nevoie de sânge. Momentan cauza nu este sigură, mai are nevoie de investigații.”, a spus Dj Harra, la Antena Stars.

Artista spune că momentan starea de sănătate a mamei sale este stabilă, iar hemoglobina a crescut undeva la 7,5 după ce i-a fost administrată prima pungă de sânge, dar încă mai are nevoie de transfuzii pentru că pericolul nu a trecut.

„Dacă eu aseară nu luam decizia să merg cu ea la Urgențe și ascultam rugămintea ei de a merge la un control, după care să facă o endoscopie și o colonoscopie cu substanță de contrast, acea substanță însemna deshidratare, adica teoretic, murea. (…) Ea cumva ține lucrurile astea departe de mine uneori pentru că se gândește că mă îngrijorează, doar că nu este așa. (…) E foarte important, pentru noi, copiii să ne știm părinții bine.”, a spus aceasta.

Dj Harra spune că este dispusă să îi și plătească pe cei care îi vor dona sânge mamei sale.

„Nu știu dacă ce eu am spus sau ce fac este legal, în sensul în care nu știu dacă este legal ca eu să le plătesc serviciul oamenilor, pe de altă parte înțeleg că trăim niște vremuri în care toată lumea are nevoie de bani și nu este nimic rău în a oferi o sumă unui om care te ajută într-o situație de criză.”, a mai spus vedeta.

Citește și Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! A scăpat cu viaţă în ultimul moment: „S-a rupt barca de ancoră!”