DJ SINUCIGAŞ. S-a spânzurat după ce şi-a luat rămas bun pe Facebook

Lucian Boiangiu, DJ renumit în cluburile din Bucureşti, şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, miercuri seară, într-o anexă a casei părinţilor săi din satul Frasinu, comuna Băneasa. Avea doar 27 de ani. Înainte de a se sinucide, tânărul şi-a luat rămas bun de la prieteni, pe Facebook.

14 apr. 2016, 09:29

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 20.55. O femeie a sunat la 112, anunţând că fiul vecinei sale a fost găsit spânzurat.  Potrivit IJP Giurgiu, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că lângă o anexă a locuinţei se află trupul neînsufleţit al tânărului. Acesta se spânzurase de o grindă a unei anexe, un un conductor. La faţa locului a venit şi o ambulanţă, însă încercările echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice.

Se pare că părinţii tânărului nu erau acasă în momentul în care fiul lor şi-a pus capăt zilelor.

Oamenii legii nu au găsit vreun bilet în care acesta să îşi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţă, cu excepţia celor provocate de strangulare. Trupul tânărului de numai 27 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu.