Dmitri Medvedev ameninţă Ucraina cu citate din Apocalipsa: „Din cauza acestor trei plăgi, focul, fumul și sulful, a murit o treime din popor”

Adjunctul şefului Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a scris pe canalul său Telegram că Ucraina nu va primi „garanţii de securitate”, care, potrivit politicianului, sunt „un prolog al celui de-al treilea război mondial”. În plus, Medvedev a citat și din ultima carte a Noului Testament, Apocalipsa.

13 sept. 2022, 19:54
Dmitri Medvedev ameninţă Ucraina cu citate din Apocalipsa: „Din cauza acestor trei plăgi, focul, fumul și sulful, a murit o treime din popor”

„Camarila de la Kiev a dat naștere unui proiect de „garanții de securitate”, care sunt în esență un prolog al celui de-al treilea război mondial. Desigur, nimeni nu va da „garanții” naziștilor ucraineni”, a scris Dmitri Medvedev.

În plus, fostul preşedinte al Rusiei din perioada 2008-2012 a adăugat că, dacă Occidentul va continua să furnizeze arme Kievului, situația din Ucraina se va muta la un alt nivel. „Granițele vizibile și potențiala predictibilitate a acțiunilor părților în conflict vor dispărea. Situaţia își va urma propriul scenariu militar, implicând noi participanți. Așa a fost dintotdeauna”, a mai transmis Medvedev.

Citeşte şi Ce i-a profețit Nostradamus lui Charles al III-lea. Regele va abdica în curând, dar numele celui care îi va urma îi va surprinde pe toţi

La sfârșitul comentariului său publicat marţi pe Telegram, Dmitri Medvedev a apelat la Biblie. În opinia sa, dacă situația din Ucraina scăpa de sub control, consecințele acestui lucru se vor observa în Occident.

„Totul va izbucni în jurul lor. Oamenii lor vor simţi durerea din plin. Va arde literalmente pământul, iar betonul se va topi. va fi foarte foarte rău. La urma urmei, se spune: „A treia parte din oameni au fost ucişi de aceste trei urgii: de focul, de fumul şi de pucioasa care ieşeau din gurile lor” (Apocalipsa 9:18).

Citeşte şi The Washington Post: Rusia ar putea capitula în câteva săptămâni. Putin are probleme din ce în ce mai mari la Kremlin