Dmitri Medvedev, un nou atac la adresa Occidentului: „Sataniști, naziști, narcomani și nebuni!”. Ce a declarat omul lui Vladimir Putin despre războiul nuclear

Dimitri Medvedev, cel mai agresiv purtător de cuvânt al camarilei lui Vladimir Putin, a lansat un nou atac la adresa Occidentului.

04 nov. 2022, 13:07
Dmitri Medvedev, un nou atac la adresa Occidentului: „Sataniști, naziști, narcomani și nebuni!”. Ce a declarat omul lui Vladimir Putin despre războiul nuclear

Dmitri Medvedev, fost președinte și premier al Rusiei, a acuzat Occidentul de satanism, în contextul conflictului pe care Federația lui Vladimir Putin îl are cu SUA.

De Ziua Unității Naționale a Rusiei, Dmitri Medvedev a declarat că scopul Rusiei este „să-l oprească pe conducătorul suprem al iadului, orice nume ar folosi – Satan, Lucifer sau Iblis”.

De asemenea, consilierul de securitate al lui Vladimir Putin a mai precizat că Moscova se luptă în Ucraina cu o adunătură de „narcomani, naziști și nebuni” sprijiniți de Occident, „cărora le curg balele pe bărbie din cauza degenerării”, a mai transmis Medvedev, președinte al Rusiei în perioada 2008-2012.

În plus, Dmitri Medvedev a mai avertizat că Rusia are arme puternice, inclusiv capacitatea de „a-i trimite pe toți dușmanii în focurile iadului”, însă pe care nu dorește să le utilizeze.

„Arma noastră este adevărul. De aceea cauza noastră este dreaptă. De aceea victoria va fi a noastră. Sărbători fericite!”, a transmis Medvedev.

 

Mesaje belicoase la București, de Ziua Unității Naționale a Rusiei

 

În prezent, Dmitri Medvedev îndeplinește funcția de vicepreședinte al Consiliului rus de Securitate.

Cu prilejul Zilei Unității Naționale a Rusiei, și la București s-au organizat evenimente speciale. La Ambasadă, senatoarea Diana Șoșoacă și Adrian Severin, fost ministru de Externe, au răspuns pozitiv invitației diplomatului Valery Kuzmin.

Kuzmin a susținut că Rusia este nevoită să reziste încercărilor SUA „de a-și păstra prin orice mijloace hegemonia mondială, care este iremediabil un lucru al trecutului”. În plus, Kremlinul are drept obiectiv „prevenirea unei ciocniri militare între puterile nucleare”, a mai precizat acesta.