DN1A, blocat din cauza unui copac rupt de vânt

Vântul puternic a doborât mai mulți copaci, sâmbătă seară, în Prahova, cea mai afectată fiind zona de nord a județului, unde copacii dezrădăcinați sau rupți au căzut peste case sau pe carosabil, blocând circulația rutieră pe două drumuri naționale.

RomaniaTV.net
03 mart. 2012, 19:15
DN1A, blocat din cauza unui copac rupt de vânt

Cea mai afectată localitate este Sinaia, unde reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit pentru degajarea a doi copaci care din cauza vântului puternic au căzut pe carosabil. Tot la Sinaia, un alt copac a căzut peste o locuință, un alt pom a avariat o mașină peste care a căzut, iar vântul puternic a smuls țigla de pe acoperișul unui bloc de locuințe.

Și în comuna prahoveană Aluniș un copac a căzut peste o casă, foarte aproape de o pensiune, nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

De asemenea, pe DN 1 A Ploiești – Brașov doi copaci au căzut pe carosabil, unul în zona localității prahovene Măneciu, la granița dintre județele Prahova și Brașov, iar celălalt în localitatea Cheia, în apropierea mănăstirii Suzana, blocând total carosabilul. Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, valorile de trafic pe DN 1 A sunt relativ reduse, astfel încât nu s-au format coloane de mașini pe distanțe mari.

Și pe DN 1 un copac a fost doborât de vânt, în zona Izvorul Rece, blocând parțial sensul de mers Brașov – București.

De asemenea, la Ploiești o parte din acoperişul unui bloc a fost smuls de vânt, pompierii intervenind pentru degajarea carosabilului în zonă.