DNA a intrat pe fir în dosarul comisarului Traian Berbeceanu, acuzat de sprijinirea unui grup mafiot

În dosarul comisarului arestat au intrat pe fir şi procurorii DNA. Anchetatorii verifică dacă sesizările făcute de Berbeceanu, care susţine că tot dosarul este unul înscenat, sunt reale. În acelaşi timp, procurorii DIICOT vin cu noi probe pentru a-l ţine pe Traian Berbeceanu în arest. Acesta a fost adus miercuri dimineaţă la Curtea supremă, unde au ajuns şi soţia lui, dar şi zeci de susţinători.

30 oct. 2013, 10:14
DNA a intrat pe fir în dosarul comisarului Traian Berbeceanu, acuzat de sprijinirea unui grup mafiot

Fostul şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia comisar şef Traian Berbeceanu, arestat preventiv într-un dosar al DIICOT, va fi dus în cursul zilei de miercuri la sediul DNA pentru a fi audiat în legătură cu anumite aspecte reclamate de acesta privind posibile fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.

ÎCCJ judecă miercuri recursul avocaţii fostului sef de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, faţă de masura arestarii preventive dispuse de instanta Curtii de Apel Alba Iulia. Şeful BCCO Alba sustine că el este nevinovat şi că totul a fost o înscenare. Mai mult, el a cerut să fie judecat în libertate.

Berbeceanu a fost arestat preventiv joi şi este acuzat de infracţiunile de sprijinire a unui grup infractional nestructurat, favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, mărturie mincinoasa şi fals in declaratii.

Alaturi de Berbeceanu au fost arestaţi si soţii Biriescu Titus Gabriel şi Ramona Anisoara, oameni de afaceri din judetul Hunedoara, care, potrivit anchetatorilor, ar fi fost liderii unei grupari infractionale.

VEZI SI: Comisarul Traian Berbeceanu a transmis un mesaj din închisoare. Vezi ce a scris

 

loading...
Partenerii noștri