Doamna Paula, liftiera demisă de Violeta Alexandru, rupe tăcerea: „A zis că nu vrea să mă mai vadă acolo”

Doamna Paula, liftiera concediată de Violeta Alexandru, a oferit primele declarţii despre concedierea ei şi cum s-a petrecut totul, în direct la România TV. Femeia a dezvăluit şi ce salariu primea lunar.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 20:10
Doamna Paula, liftiera demisă de Violeta Alexandru, rupe tăcerea: „A zis că nu vrea să mă mai vadă acolo”

Nu am supărat-o cu nimic (n.r. pe Violeta Alexandru). Probabil că nu i-a plăcut fața mea, ce să vă spun. Nu ne-am văzut decât o singură dată! Nu am nicio explicație. M-am mirat și eu, dars-a întâmplat. Sunt la privat. La o întreprindere privată care are un contract cu Ministerul Muncii. Mi-au spus că ei mi-au reînnoit contractul doar pe întreținere, nu și cu liftiera„, a declarat doamna Paula pentru România TV.

Deocamdată nu am primit nimic. De luna viitoare intru în șomaj tehnic și apoi… Nu mi-au dat nicio hărtie, o să mă duc să-mi dea probabil. Așa au spus cei de la Ministerul Muncii, să nu mă mai vadă acolo! Și eu m-am mirat, toată lumea s-a mirat. Au zis să plec pentru că doamna ministru nu vrea să mă mai vadă în lift. Mi-am luat geanta și am plecat, ce era să fac!?„, ne-a mai spus liftiera.

Ce salariu avea liftiera

Întrebată de Victor Ciutacu ce salariu avea, doamna Paula a răspuns: 2000 lei.

Victor Ciutacu: Aaa, deci asta e economia pe care voia să o facă doamna Violeta Alexandru la Minister? 

Doamna Paula: Da, cred. 

Victor Ciutacu: Mai e o variantă, nu aș vrea să fiu interpretat greșit. Liberalii au anunțat că atunci când vin și preiau ministerele o să dea afară toate pilele și toate amantele din minister. V-a suspectat cineva că sunteți pila sau amanda cuiva?

Doamna Paula: Eu nu am fost nici pila cuiva, nici amanda cuiva! Păi dacă eram pila sau amanta cuiva, nu eram liftieră, eram poate altcineva.