Doamnele de fier din PDL aruncă săgeţi în Ungureanu

Atât Elena Udrea, cât şi Anca Boagiu au trimis, în aceeaşi zi, săgeţi otrăvite către noul şef al Executivului. Udrea s-a arătat foarte deranjată că premierul a vorbit critic despre banii cheltuiți pentru construcția de bazine de înot. Mai mult, ceea ce a scos-o din sărite pe Anca Boagiu a fost vestea că noul premier ia în calcul demiterea Danielei Drăghia din funcţia de director al Companiei Naţionale de Drumuri.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 07:39
Doamnele de fier din PDL aruncă săgeţi în Ungureanu

Premierul Ungureanu devine ţinta atacurilor unor nume grele din PDL. Cu toate acestea, premierul nu s-a arătat deloc impresionat de criticele venite din partea domnelor din PDL. Mihai Răzvan Ungureanu a spus că este prea preocupat de ceea ce face ca să mai aibă timp să asculte şi critici, dar că dacă acestea sunt constructive, sunt de discutat.

Atât Elena Udrea, cât şi Anca Boagiu, ambele foşti miniştri în Guvernul condus de Emil Boc, miniştri care nu au mai avut loc şi în noua guvernare, au trimis marţi atacuri către Mihai Răzvan Ungureanu. Elena Udrea s-a arătat deranjată de faptul că într-o emisiune televizată la care a participat, chiar la începutul mandatului său de premier independent în fruntea guvernului susţinut de PDL, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că România nu este o ţară de înotători şi a criticat practic ministerul pe care îl conducea Elena Udrea, pentru că a construit bazine de înot la sate.

De asemenea şi Anca Boagiu s-a arătat deranjată de faptul că după şedinţa de guvern de marţi, au ieşit pe surse informaţii că Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să o demită pe şefa de la Drumuri, Daniela Drăghia, mână dreaptă a Ancăi Boagiu atunci când era ministru la Transporturi. Anca Boagiu a spus că speră ca aceste zvonuri despre demiterea Danielei Drăghia, pentru că ar fi administrat prost deszăpezirile să nu fie adevărate, şi că premierul nu ar trebui să uite că şefa de la Drumuri a adus fonduri europene, a stopat robineţii prin care curgeau banii publici şi a făcut numai lucruri bune când s-a aflat la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi.