Doar Gigi Becali putea să facă asta! A mers la Monaco, având în valiză 640.000 de euro, dar și brânză și iaurt

Gigi Becali rămâne unul dintre cele mai populare personaje din România, iar întâmplările în care a fost implicat sunt cu totul aparte. Valentin Sălăgean, omul de afaceri care era nelipsit din anturajul echipei Steaua, în anii 90, a povestit cum Gigi Becali a luat în bagaje, pentru o escapadă de 3 zile la Monaco, atât o sumă uriașă de bani, dar și brânză și iaurt!

26 iun. 2023, 15:48
Doar Gigi Becali putea să facă asta! A mers la Monaco, având în valiză 640.000 de euro, dar și brânză și iaurt

Gigi Becali a mers la Monaco, pentru 3 zile, cu Valentin Sălăgean, unul dintre oamenii care se aflau în atjurajul echipei Steaua, în anii 90. Sălăgean, un important om de afaceri, a povestit, pentru GSP, că Gigi Becali a avut în bagaj nu mai puțin de 640.000 de euro, dar și brânză și iaurt. Becali este cunoscut pentru faptul că, indiferent unde se deplasează, în afara țării, alege să își ia brânză de acasă, considerând că nu poate găsi în altă parte o brânză la fel de bună precum cea pe care o obține de la oile lui.

Citește și  O nouă lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA

Sălăgean a rememorat momentul în care Gigi Becali a făcut nagajele pentru o escapadă de trei zile la Monaco.

„Să mă ierte domnul Becali că vorbesc, știu că nu-i place. M-a rugat tot timpul să nu vorbesc despre el la TV, dar nu e nimic de rău. Am fost cu dânsul la Monaco 3 zile. Am luat 640.000 de euro din seif. Mi-a zis: «Ia de acolo un milion, două!». «Gigi, n-avem ce să facem cu 1-2 milioane, ne ajung câteva sute de mii». «Ia, bă, de acolo mai mulți bani, ia cât vrei!». Avea mulți bani cash atunci. Am luat banii, i-am băgat în geantă. 640.000 de euro, numărați! Avea foarte mare încredere în mine. La Monaco, brânza și iaurtul le-a luat de acasă, cu avionul privat. În hotel, a cerut o valiză de piersici. S-a enervat când i s-au adus doar 2-3″, a povestit Valentin Sălăgean.

Valentin Sălăgean a explicat și cum a declarat banii, imediat cum a ajuns la Monaco, dar și că Gigi Becali avea încă de atunci obiceiul de a oferi sume foarte mari de bani.

”Am fost la Monaco cu un avion privat. I-am zis în avion că trebuie să declarăm banii, altfel îi confiscă. «Lasă, bă, ce să declari?!». Cum e el, el nu are treabă cu realitatea… Dar eu, cum am coborât în aeroport, m-am dus la ghișeu, la Poliție, și am declarat banii. Am pus banii în seif, la hotel, mi-a zis Gigi să am eu grijă de bani. Aveam grijă să nu dea șpăgi, că dădea spăgi cam mari. El dădea 3.000 de euro pe zi numai șpăgi!”

Citește și  Ion Ţiriac a aterizat cu propriul avion pe Aeroportul Braşov. Miliardarul a fost la manşă!

Cum, în acea perioadă, Becali mergea destul de des în cazinouri, era, deja obișnuit cu activitățile specifice din astfel de săli de joc, iar faptul că a câștigat nu a fost niciun fel de surpriză.

”Am mers la cazinou și a câștigat 360.000 de euro. Și n-am mai intrat din ziua aia în cazinou. Cu banii ăia și-a cumpărat costume de 160.000 de la Brioni, pantofi…”, a mai povestit Valentin Sălăgean