Doar în filmele cu proşti vezi aşa ceva. Şeful IPJ Gorj a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez

Publicat: Marţi, 10 Februarie 2015 17:29 // Actualizat: Marţi, 10 Februarie 2015 17:29 // Sursa: romaniatv.net

Acuzaţii grave la adresa şefului Poliţiei Gorj. Viorel Caragea ar fi înlocuit un câine poliţist cu un maidanez pentru a scăpa de un control al şefilor de la MAI.

Şeful IPJ Gorj e acuzat că a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez pentru a scăpa de un control al şefilor de la MAI. Maidanezul cu coada covrig a fost prezentat drept un câine şcolit şi dresat la Centrul Chinologic pe care Caragea a ajuns acum să-l conducă, în timp ce câinele de rasă a fost făcut cadou unui fin de-al său.

Potrivit libertatea.ro, cadrele de la Centrul Chinologic Sibiu sunt nemulţumite de mutare, afirmând că abia au scăpat de Mucenic Lăzureanu, fostul comandant acuzat de abuzuri sexuale, pentru a se pricopsi cu Salvador Caragea de la Gorj. În demersul lor, au iniţiat şi o petiţie.

Citeşte şi: Şeful Poliţiei din Gorj, vizat de o comisie parlamentară

"E nedrept ca un asemenea personaj să fie numit în fruntea Centrului Chinologic Sibiu, instituţie emblematică pentru oraşul nostru. Consider că acest domn nu are nici pe departe profilul moral necesar conducerii unei instituţii respectabile aşa cum este Centrul Chinologic din Sibiu", îşi motivează solicitarea Alin Popa, cel care e iniţiatorul acţiunii.

Despre Viorel Caragea s-au scris si s-au spus multe în presa. Un personaj controversat, acuzat ca face propria justitie dar si ca face mult prea multe abuzuri din postura de inspector sef al poliței gorjene.

Citeşte şi: Şeful IPJ Gorj riscă să fie demis. Şefa lui de cabinet a depus o plângere pentru purtare abuzivă

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
maidanez caine politist şeful IPJ Gorj Viorel Caragea Viorel Caragea scandal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 feb 17:54
...ar fi înlocuit un câine poliţist cu un maidanez pentru a scăpa de un control al şefilor de la MAI. Citește …read more ...
10 feb 17:46
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}

#headerimg {
float: left;
margin: 0;
width: 340px;
height: 200px;
background:...
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H